BOGATI RUS ODLEPIO ZA VODITELJKOM: Kristina potrošila basnoslovnu sumu na putovanje, a dočekalo je OVO
Foto: Printscreen/Instagram

VREME JE ZA UŽIVANJE

BOGATI RUS ODLEPIO ZA VODITELJKOM: Kristina potrošila basnoslovnu sumu na putovanje, a dočekalo je OVO

Stars -

Voditeljku Kristinu Iglendžu spopao bogati Rus, ono što joj je priredio na Mikonosu šokiralo sve.

Voditeljka je odlučila je da vrele letnje dane provede ni manje, ni višenego na luksuznoj destinaciji. Naime, Kristina je odlučila da spakuje kofere i leto provede na Mikonosu.

Kristina Iglendža
foto: Printscreen/Instagram

- Kristina je otišla na letovanje, bio joj je potreban odmor, pa je odlučila da ode na Mikonos, prijatelj ju je savetovao, da će se i odmoriti i nauživati, što se i desilo. Ona je otišla sa drugaricom, stvarno je htela da se prepusti svim čarima ostrva, pa je spakovala kofere i zapalila na avion. Njih dve su se provodile svaki dan po ceo dan, žurke, provodi... - započinje priču izvor blizak Kristini i otkriva koliko je novca izdvojila za ovo luksuzno letovanje:

Kristina Iglendža
foto: Printscreen/Instagram

- Ona je baš pukla, bruku novca je dala, fazon 10.000 evra, ako ne i više. Stvarno je išla na varijantu da se nauživa i odmori, jer joj je godina bila stvarno napeta.

Atraktivnoj plavuši prilazili su slobodni muškarci koji su pokušavali na sve načine da je osvoje.

Kristina Iglendža
foto: Printscreen/Instagram

- Prilazili su joj sa svih strana, naravno, stranci, kad su videli plavušu, sa onim telom, bukvalno su odlepili za njom. Jedan Rus joj je poslao i veliki buket cveća, hteo je da je šarmira, da je osvoji, ona se oduševila, nije očekivala to. Doduše, ona sad ni nije za ljubav, prihvatila je buket sa crvenim ružama zbog pristojnosti, ali ona sada gleda koliko može da napreduje - kaže izvor.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:16

Snežana Dakić kupa se u odeći

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track