NAŠA VODITELJKA KAO SAV NORMALAN SVET! Ljilja se provozala gradskim prevozom, pao i SELFI u autobusu, nije JEDINA! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

BEZ BLAMA

NAŠA VODITELJKA KAO SAV NORMALAN SVET! Ljilja se provozala gradskim prevozom, pao i SELFI u autobusu, nije JEDINA! (FOTO)

Stars -

Svuda u svetu sasvim je normalno da neke poznate ličnosti putuju zajedno sa običnim "smrtnicima", da dele iste mirise, gužvu i sedišta u gradskom prevozu.

Međutim, u našoj zemlji se takvi češće hvale skupim avionima i kamionima, ali oni retki otkucaju kartu i uđu u autobus "bez blama". Jedna od onih koji nemaju problem da se voze javnim gradskim prevozom je i voditeljka "Sceniranja" Ljiljana Stanišić. Ona je čak na Instagram storiju objavila fotografiju iz autobusa.

Ljiljana Stanišić
foto: Printscreen/Instagram

- Selfi je najbolji u GSP - napisala je naša novinarka.

Ona nije jedina javna ličnost koja koristi gradski prevoz. U to se zimus uverio i fotoreporter Kurira, koji je u istom gradskom prevozu zatekao novinara i voditelja Milomira Marića i funkcionerku SRS Natašu Jovanović.

Ljilja Stanišić, Istanbul
foto: Kurir

Pored njih autobusom, tramvajem, trolom se često vozio i glumac Marko Nikolić, kao i njegova svetost patrijarh Pavle. Stanisicka često u medijima istice kako na posao dolazi GSP i biciklom, a da automobil vozi samo kada mora.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja