KAD SAHRANIM BRATA BAVIĆU SE TOBOM Željko Mitrović pobesneo na jutjubera Baku Praseta nakon skandaloznih UVREDA, pa mu poručio OVO
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

haos u najavi!

KAD SAHRANIM BRATA BAVIĆU SE TOBOM Željko Mitrović pobesneo na jutjubera Baku Praseta nakon skandaloznih UVREDA, pa mu poručio OVO

Stars -

Vlasnik televizije "Pink", Željko Mitrović odgovorio je na optužne Jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, koji ga je na skandalozan način napao u svom lajvu.

Hit Tvit, Željko Mitrović
foto: Screenshot

- U danima kada mi je umro brat i kada spremam njegovu sahranu, Baka Prase mi se zahvalio za sve što sam uradio za njega, a to nije malo. Bogdane, sve je okej, ali ti znaš da je ne zaboravljam, bez nervoze, dok ne sahranim brata neću se baviti tvojim izmišljotinama - poručio je Željko Mitrović u postu na svom Instagram profilu, gde je i okačio video Bogdana Ilića.

Podsetimo, Jutjuber Baka Prase je na skandalozan način u svom lajvu istakao da mu Željko Mitrović navodno duguje pare. Mnogi su primetili da su optužbe koje je uputio na njegov račun bez pokrića, a pored toga Jutjuber je uputio i niz uvreda. Kako li će se dalje epilog ovr situacije odvijati, ostaje da vidimo.

Kurir.rs

Bonus video:

01:07

Željko Mitrović na ćerkinoj premijeri filma u Nišu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track