PAPARACO POSLE PRIČA DA JOJ JE LUPIO 2 ŠAMARA! Tamara Đurić izvela muža i ćerku na ručak! Svi su šokirano gledali SAMO U JEDNO!
Foto: Kurir, ATA images

ekskluzivno

PAPARACO POSLE PRIČA DA JOJ JE LUPIO 2 ŠAMARA! Tamara Đurić izvela muža i ćerku na ručak! Svi su šokirano gledali SAMO U JEDNO!

Stars -

Tamara Đurić ne haje previše za gradske priče da ima velikih problema u braku i da je supruga Nikolu Kačarevića pre nekoliko dana prijavila policiji zbog navodnog nasilja u porodici.

Tamara Đurić
foto: Kurir

Iako je brzo demantovala pisanje pojedinih medija, te istakla da jeste bila u policiji s suprugom Nikolom, ali zbog njihove ćerke Tamare kako bi joj izvadili pasoš pred put, mnogo nisu verovali u ove njene tvrdnje.

Tamara Đurić
foto: Kurir

Ipak, da je porodica i dalje na okupu i da je među njima sve u redu, uverio se i naš paparaco, koji je Tamaru, Nikolu i njihovu ćerku fotografisao u jednom tržnom centru na Voždovcu. Oni su posle razgledanja prodavnica otišli i da zajedno ručaju. Tamara je svoju mezimicu sve vreme držala u naručju i brinula se o njoj, dok je Nikola naručivao hranu za svoje devojke. Starleta ni tokom šetnje ne odustaje od visokih štikli, pa je tako za popodnevnu šetnju odabrala uske farmerke i kratku majicu. Nakon što su naručili hranu, oni su seli za sto, a kada su završili sa obrokom, uputili su se ka svom automobilu kako bi što pre otišli kući i pripremili sve za put na more koji ih uskoro očekuje.

1 / 6 Foto: Kurir

Podsetimo, kako su preneli pojedini mediji, incident između Tamare i Nikole se, navodno, dogodio u njihovom stanu na Vračaru, i to nakon žestoke rasprave. Starleta je, navodno, nakon sukoba sa suprugom odmah uzela telefon, pozvala policiju i prijavila napad, nakon čega je patrola došla na njihovu adresu. Ona je sve ovo demantovala istog dana kad su se te informacije pojavile u javnosti.

Kurir.rs/A.Panić

Bonus video:

00:08

Tamara Đurić šokirala sve, pojavila se u ambulantnim kolima i u zavojima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track