ŠOK INTERVJU MINE VRBAŠKI! Otkrila sve o bavljenju PROSTITUCIJOM, rijalitiju i tvrdnjama zadrugara da je sa njim ZAVRŠILA U WC-U!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

EKSKLUZIVNO ZA KURIR

ŠOK INTERVJU MINE VRBAŠKI! Otkrila sve o bavljenju PROSTITUCIJOM, rijalitiju i tvrdnjama zadrugara da je sa njim ZAVRŠILA U WC-U!

Stars -

Mina Vrbaški uživa u vezi sa svojim dečkom Dinom Kajevićem i ne obazire se previše na loše priče koje se o njoj pojavljuju u medijima.

Mina Vrbaški, Elektra Elite
foto: Kurir

Ona je u intervjuu za Kurir otkrila da uskoro planira da zauvek napusti Srbiju i da se potpuno povuče iz javnog života. Mi smo je sreli na snimanju spota za duetsku pesmu s transrodnom pevačicom Elektrom Elit, pa nam je na početku pričala o druženju s njom.

- Elektra Elit je neko ko je oduvek bio uz mene i čija mi je podrška mnogo značila, ona je za mene žena lavica, drago mi je da poznajem takvu osobu.

Plašiš li se da će te neko zbog bliskih odnosa s njom opet povezati s prostitucijom?

- To me uopšte ne interesuje. Totalno sam u nekom drugom svetu. Moj posao su sad medicina i muzička karijera. Ispunjena sam na svakom polju. Ne osvrćem se ni na čije zle komentare.

Ti podržavaš Elektrino bavljenje prostitucijom?

- Podržavam sve ljude koji smatraju da je nešto najbolje za njih. Nisam niko da im sudim.

Za tebe je to definitivno prošlost?

- Da, daleka prošlost. Krenula sam drugim putem. Uskoro krećem i na jedan kurs, koji treba da završim, i onda zauvek idem iz ove zemlje. Ovo su za mene poslednji koraci na estradi i u medijima kod nas. Smatram da više ne pripadam ovde.

Spekuliše se da ulaziš u "Zadrugu 6".

- Ta priča je za mene zauvek završena. Sebe više ne vidim u tim vodama. Smatram da sam za pet godina u rijalitiju dala sve od sebe, što je nekad bilo dobro, a u nekim trenucima i loše za mene.

1 / 8 Foto: Printscreen

Uživaš u novoj vezi s dečkom Dinom. Kako održavate vezu na daljinu?

- Idem u Norvešku za nekoliko dana, pa se opet vraćam na posao. Svaki put kad imam taj slobodan vikend, putujem kod njega. Dino je tu uvek za mene. Iako i o njemu pričaju svašta, on se ne obazire na to. Njega ne zanima moja prošlost. Život mi se skroz preokrenuo, ne izlazim više.

Na Instagramu si objavila snimak svog dečka na kome je pokazao znak dvoglavog orla, koji je Albancima simbol "velike Albanije". Kako to komentarišeš?

- Svi moji pratioci su imali prilike da vide da to nije tako i da je ceo slučaj izvučen iz konteksta. Neki ljudi koji me ne vole koriste svaku priliku da omalovaže i mog partnera i mene.

Mina Vrbaški
foto: Printscreen/Zadruga

U medijima se pojavio i izvesni Aleksandar Sauer, koji ulazi u "Zadrugu", a tvrdi da je sa tobom završio u toaletu nakon nekoliko pića. Da li uopšte poznaješ tog momka?

- Kad sam pročitala tu njegovu izjavu, pozvala sam svog advokata i obavestila ga o tome. Ne bih da se bavim njim i ne bih da mu dajem priliku da gradi svoje ime preko mog imena. Imaće prilike da sve svoje tvrdnje dokaže na sudu. Prvi put sam sad čula za njega. Moj život je krajnje transparentan. Da je to istina, priznala bih.

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

00:15

Mina Vrbaški smuvala Mensurovog druga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track