DA DOĐEM DA MI SEČEŠ UŠI SEKIROM?! Krimi okršaj Kristijana i dečka koji je maltretirao dostavljača! KENGUR ZANEMEO! (VIDEO)
Foto: tik tok printscreen

okršaj

DA DOĐEM DA MI SEČEŠ UŠI SEKIROM?! Krimi okršaj Kristijana i dečka koji je maltretirao dostavljača! KENGUR ZANEMEO! (VIDEO)

Stars -

Pretnjama, bahatim ponašanjem, nedavnim maltretiranjem dostavljača, mladić sa nadimkom Kengur, privlači pažnju na Tik-toku, a u novijem snimku, on je imao okršaj i sa Kristijanom Golubovićem.

Kengur izgleda voli da preti na ovoj platformi, pa je jednu od pretnji uputio i Kristijanu. A Golubović je oštro odgovorio, i pozvao ga na fer borbu.

- Hoćeš da dođem za 20 minuta kod tebe kući da mi sečeš uši sekirom? - pitao ga je Golubović, aludirajući na pretnje koje mu je uputio ranije.

- Ja ću odmah da dođem, 5 minuta mi treba, pošto si rekao da ćeš da mi sečeš uši sekriom - nastavljao je Kristijan, dok je Kengur "uzmicao".

- Kako kad si u kazni... Kad prođe kazna, kaznio sam te, ne možeš da izlaziš, moraš da ispoštuješ proceduru - odgovorio je Kengur.

Kristijan mu je poručio da nema nazad, i da mora biti kažnjen, a lajv okršaj ovih "suparnika" ispratilo je mnogo tik-tok korisnika.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja