ŽENA IZ PUBLIKE ZASPALA USRED EMISIJE, ZORICA MARKOVIĆ NAPRAVILA HAOS! Zviždala i drala se u slušalicu: Alo, devojko, probudi se
Foto: Printscreen

hit

ŽENA IZ PUBLIKE ZASPALA USRED EMISIJE, ZORICA MARKOVIĆ NAPRAVILA HAOS! Zviždala i drala se u slušalicu: Alo, devojko, probudi se

Stars -

Od kako se završila Zadruga 5, ljubitelji ovog televizijskog formata svake večeri mogu da uživaju u emisiji "Narod pita", pa čak i da se uključe u program i postave pitanje gostima. Tu priliku iskoristila je jedna gledateljka, ali njoj fokus nije bio na rijaliti igrače.

Ono što je uobičajeno za ovu emisiju jeste da iza gostiju sedi publika, koja prati dešavanja i saznaje nove informacije Zadrugara.

Zadruga
foto: Printscreen

Oni koji gledaju redovno, sigurno su zapazili ženu koja stalno sedi u prvom redu i ima prepoznatljivu frizuru.

Emisija u kojoj su gostovali Sandra Rešić i Miki Đuričić postala je viralna na društvenim mrežama, ali ne zbog njih dvoje, već zbog gledateljke koja je zvala da se obrati upravo ovoj ženi iz publike.

Zadruga
foto: Printscreen

U nekom trenutku u emisiji, koja ide uživo, ova gospođa je zaspala, a tada je na vezi bila pevačica Zorica Marković, koja je ukazala na to da žena spava, te je svim silama pokušavala da je probudi.

Ona je preko telefona pokušavala da je probudi, pa se drala u slušalicu, a čak je u jednom trenutku i počela da zviždi. Voditeljka Ivana Šopić se izbezumila, ali umesto da stiša situaciju, ona je još i dodala: "Nije ona tu".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track