00:13

Eksplicitni snimak Marijane Zonjić

OPUŠTENA

SKANDAL! Isplivali EKSPLICITNI SNIMCI Marijane Zonjić: Bivša zadrugarka varala dečka sa bivšim Kulićkinim momkom! (FOTO, VIDEO)

Stars -

Pevačica i nekadašnja zadrugarku Marijana Zonjić slala je eskplicitne snimke i fotografije bivšem dečku Miljane Kulić, a sada je ovaj skandalozni sadržaj ugledao svetlost dana.

Ona je sve to radila kako saznajemo, tokom veze sa bivšim dečkom Igorom X, koji je inače poznati kao bivši suprug Mine Kostić.

Marijana Zonjić
foto: Privatna Arhiva

Kako saznajemo, Zonjićeva je slala eksplicitne snimke i fotke bivšem dečku Miljane Kulić, Luki Radivojeviću. Luka je istakao da je sa Zonjićevom, neko vreme bio u kontaktu, ali da se ništa dalje od toga nije desilo, jer je kako kaže, bio razočaran njenim ponašanjem.

Miljana Kulić, Luka Radivojević
foto: Printscreen/Instagram

- Marijana i ja smo neko vreme razmenjivali poruke, slala mi je njene seksi klipove i slike, a da stvar bude gora, sve je to radila dok je bila u ozbiljnoj vezi sa pevačem Igorom Iks. Osim fotki, takođe me je obasiparala i porukama, koje ne bih otkrivao, dovoljni su ovi snimci da pokazu ko je ona ustvari, vidite i sami koliko je ona jeftina. Pored mene, takođe se dopisivala, a i radila mnogo štošta sa jednim političarem, koji joj je obezbedio krov nad glavom.

Igor Kostić
foto: Damir Dervisagic

Podsetimo, Marijana je nakon raskida isticala da je raskinula vezu sa Igorom zbog karijere.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

05:29

STIŽU MI PRETNJE ZBOG DALILE! Marijana Zonjić progovorila o odnosu sa Dragojevićkom OVO JE PRAVA ISTINA O NJIHOVOM PRIJATELJSTVU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja