01:13

Venčanje u crkvi Đorđa Đokovića i Saške Veselinov: Na poklon od oca Petra mladenci su dobili ikonu sv. Arhangela Mihajla

crkvena zvona

PRVI POLJUBAC SAŠKE I ĐORĐA ĐOKOVIĆA! Zakleli se na večnu ljubav, a ovo je PRVI poklon koji su dobili i ima JAKU SIMBOLIKU

Stars -

Đorđe Đoković i Saška Veselinov venčali su se u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, a venčanju je pristustvovala cela porodica Đoković.

Posle čina venčanja pao je i prvi poljubac, a na poklon od starešine Saborne crkve oca Petra mladenci su dobili ikonu sv. Arhangela Mihajla, njihove krsne slave.

1 / 11 Foto: Kurir

Pravo veselje se nastavilo ispred Crkve gde je usledelo i slikanje sa svatovima, a Novakova i Jelenina ćerka nije se odvajala od strine.

01:13

Venčanje u crkvi Đorđa Đokovića i Saške Veselinov: Na poklon od oca Petra mladenci su dobili ikonu sv. Arhangela Mihajla

Podsetimo, kako se pisalo, na pozivnicama je pisalo da će zvanicama biti javljena lokacija sat vremena unapred, a pisalo se i da će svadba da bude negde u Crnoj Gori.

1 / 4 Foto: Nenad Kostić

- Sve je obavijeno velom tajni. Na pozivnici piše da će sat vremena pre svadbe gostima biti javljena tajna lokacija venčanja. Niko ne zna gde će proslava biti, zna se samo da je Crna Gora u pitanju – rekao je dobro obavešten izvor.

1 / 27 Foto: Kurir/Ljilja Stanišić

Podsetimo, Saška Veselinov je model i influenserka, dok je Đorđe uspešni mladi biznismen. Njih dvoje su tokom svog gostovanja u emisji ’’ Amidži šou’’ otkrili da od prvog dana zabavljanja nezvanično žive zajedno, kao i da su nakon 20 dana otišli zajedno na more, a po povratku je Đorđe rekao: ’’Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću.’

Podsetimo, Novak i Jelena takođe su se venčali u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu, a venčanje Đorđa Đokovića isplanirano je u sličnom maniru. Kako se negde pominje, ova proslava trebalo bi da prevaziđe Novakovu.

kurir.rs/Aleksandar Panić

00:15

Venčanje u crkvi Đorđa Đokovića i Saške Veselinov: Prvi poljubac ispred crkve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track