ĐOKOVIĆEVE SNAJKE BLISTALE NA VENČANJU! Saška sva u princeza stilu, o Jeleninoj venčanici pisao i VOG, a evo šta su joj izvezli
Foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić

glamur

ĐOKOVIĆEVE SNAJKE BLISTALE NA VENČANJU! Saška sva u princeza stilu, o Jeleninoj venčanici pisao i VOG, a evo šta su joj izvezli

Stars -

Đorđe Đoković oženio se danas Saškom Veselinov, influenserkom, u Crkvi Svetog Marka.

Nevesta je zablistala u raskošnoj venčanici, koju sa svadbenom haljinom Jelene Đoković spajaju dva detalja. Nevesta se pojavila u glamuroznoj venčanici sa širokom suknjom i raskošnim belim velom. Haljine poput ove svrstavaju se u takozvani "princeza" stil, a nazivaju se i klasičnim venčanicama.

Đorđe Đoković, venčanje
foto: Kurir

Saškinu haljinu krasili su brojni moderni detalji - pre svega sam kroj je moderan, dok je gornji deo u formi korseta.

1 / 10 Foto: Nenad Kostić

U porodici Đoković slavilo se i 2014. godine kada je organizovano venčanje Jelene i Novaka Đokovića na Svetom Stefanu. O haljine poznate neveste pisao je i američki "Vog", a veoma je zanimljivo to što ju je kreirala poznata britanska dizajnerka Sara Barton koja je bila zadužena i za venčanicu Kejt Midlton- princeza od Velsa zadivila je svetsku javnost u romantičnom modelu na venčanju sa princom Vilijamom, 2011. u Londonu.

Kada je reč o Jeleninoj venčanici, "Vog" je u svom septembarskom izdanju pisao da je haljina nalik "Botičelijevim platnima". Supruga Novaka Đokovića odabrala je korset haljinu sa golim ramenima, ukrašenu ručnim radom. A kako je naveo prestižan modni magazin, Sara Barton je prišila na Jeleninu haljinu crveni končić, koji je mladu štitio od uroka.

Jelena Đoković, Sveti Stefan, Novak Đoković, venčanje
foto: Damir Dervišagić

Kada se uporedi Jelenina i Saškina venčanica, vidi se da ih spajaju tri detalja: raskošne suknje, glamurozni velovi i gornji delovi u obliku korseta. Obe su odabrale bajkovite haljine, za krunisanje svojih ljubavnih bajki.

kurir.rs/blicžena

Bonus video:

01:57

Đokovici stigli u restoran Novak na Novom Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja