EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Evo kako je izgledala gala svadba LJUBE JOVANOVIĆA, mlada MILICA blistala, a ćerkica pravi ANĐEO!
Foto: Privatna Arhiva

Srećna porodica

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Evo kako je izgledala gala svadba LJUBE JOVANOVIĆA, mlada MILICA blistala, a ćerkica pravi ANĐEO!

Stars -

O svadbi Ljube Jovanovića, koji se prošle nedelje supruzi Milici Jovanović zakleo pred Bogom na večnu ljubav i dalje se priča. Gala svadba upriličena je u jednom restoranu, a Kurir je došao u posed ekskluzivnih fotografija sa slavlje.

Srećni mladenci Milica i Ljubomir
Srećni mladenci Milica i Ljubomirfoto: Privatna Arhiva

Ako je suditi po fotografijama supružnici pucaju od sreće i ljubavi. Sreći nije bilo kraja ni za njihovu decu, malenu Irinu, ali i Miličnu ćerkicu iz prvog braka Dalinu koju Jovanović ne razdvaja, već je gleda kao svoje dete.

Ljuba sa ćerkom u hramu
Ljuba sa ćerkom u hramu foto: Privatna Arhiva

Milica i Ljuba su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav u Hramu Svetog Save, a vodili su računa o svakom detalju kada je ceremonija u pitanju.

Prelepa mlada sa naslednicom
Prelepa mlada sa naslednicomfoto: Privatna Arhiva

Najveselija na svadbi je bila Miličina sestra Branka. Žurka je potrajala do kasno u noć, a mladenci i dalje sabiraju utiske sa venčanja. Ljuba iz ruke nije ispuštao mladu koja osmeh nije skidala sa lica.

Nela Bijanić
foto: Privatna Arhiva

Ljiljana Stanišić

01:29:32

SCENIRANJE 11.09.2022. CECA KITIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track