ONA JE RETARD, TREBA JOJ POMOĆ PSIHIJATRA! Oglasila se Tara Simov o tvrdnjama BIVŠE drugarice da JOJ preti SMRĆU! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

fajt

ONA JE RETARD, TREBA JOJ POMOĆ PSIHIJATRA! Oglasila se Tara Simov o tvrdnjama BIVŠE drugarice da JOJ preti SMRĆU! (FOTO)

Stars -

Tara Simov oglasila se povodom navoda M. J. da je dobijala pretnje smrću od bivše zadrugarke i njene drugarice, zbog čega ih je prijavila policiji. Ona kaže da je u pitanju tipična ženska svađa, a ne onako kako je njena nekadašnja prijateljica izjavila. - Komplikovano je, zbrkano, ženski sukob širokih razmera. Ne znam kako da počnem...

Šta se zapravo dogodilo?

- Radi se o tome da moja nekada najbolja drugarica Marija, s kojom sam prekinula kontakt, već šest godina s njom ne pričam, nakon fizičkog obračuna koji smo imali i čupanja za kosu, savetovala M. J., s kojom se druži, da kada uđe u rijaliti, drži do sebe i ne uvlači se meni u d*pe.

Tara Simov
foto: Printscreen/Instagram

Znači, Marija je htela da utiče na M. J. da se tako ponaša iz animoziteta prema tebi?

- Tako je! Ona je onog ozbiljnog mentola od M. savetovala da bude sa mnom na distanci, da, ako treba, meni se suprotstavi na bilo koji način, ali M. tako nije postupila, naprotiv, ona mi sve vreme konstantno šlihtala i uvlačila u d*pe, stalno je insistirala na druženju i bleji sa mnom u rijalitiju. Kad je Marija to videla, poludela je na M. i prekinula svaki kontakt s njom.

Ovo sve zvuči dosta konfuzno. Kako se desio preokret pa si se ti pomirila s Marijom, te je ona M. J. slala preteće poruke?

- Radi se o tome da sam ja u međuvremenu zakopala ratne sekire s Marijom. Srele smo se u jednom kafiću u Skoplju, popričale kao dve odrasle osobe u miru, te smo donele odluku da se pomirimo i da zaboravimo na one ružne događaje koji su se dogodili.

Tara Simov
foto: Printscreen/Instagram

Nisi nam odgovorila vezano za Marijine preteće poruke upućene M. J.

- Ma nema tu nikakvih pretećih poruka. Radi se o tome da je M. bilo krivo što smo se Marija i ja pomirile, te je počela prvo da nas na ironičan i podrugljiv način komentariše na društvenim mrežama, pogotovo na slikama gde smo Marija i ja zajedno. Ja sam je u početku na finjaka upozoravala da to ne radi, međutim, ona ne samo što je nastavila sa sarkastičnim komentarima nego je počela da nas vređa, što je nas dve razbesnelo, a pogotovo Moniku.

Znači, Marija se razbesnela i krenula u napad na M. J. Zašto je s tvog telefona slala poruke?

- Zato što ju je M. blokirala na svim društvenim mrežama, nije mogla da je zove, da pošalje poruke, te je s mog telefona slala poruke koje uopšte nisu bile preteće, nego se radi o uvredljivim porukama, koje je Marija u stanju afekta i ogromnog besa slala.

Tara Simov
foto: Printscreen/Instagram

Zašto je onda M. J. u policiji izjavila kako ima veliki strah, te da se oseća nesigurno?

- Zato što je retard! Devojka definitivno ima bipolarni poremećaj i trebaju joj savet i ozbiljna pomoć psihijatra ili neuropsihijatra. Ona ne zna gde je levo, ne zna gde udara, pogubljena je u prostoru i vremenu. Kasnije je Marija ispala najbolja tako što je došla u policiju, izjavila i pokazala da apsolutno ne postoje nikakve preteće poruke. Ma pusti budalu. Nema njoj pomoći, ona je ozbiljan pacijent.

Kurir.rs/Stefan Božović

Bonus video:

00:10

U ovim luksuznim kolima su stigli na venčanje Đole i Saška

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track