"IZABRAO SI MATERIJALNE STVARI I VULGARNOST" Baka Prase od Jelene Đoković tražio OVO, a evo kako mu je Noletova žena odbrusila
Foto: Beta, Ana Paunković

Križi snimak

"IZABRAO SI MATERIJALNE STVARI I VULGARNOST" Baka Prase od Jelene Đoković tražio OVO, a evo kako mu je Noletova žena odbrusila

Stars -

Društvenim mrežama je prethodnih godina kružio snimak u kom je srpski jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, svojim pratiocima otkrio da kada je zvanično postao prvi po broju pratilaca na Balkana želeo je da upozna Novaka Đokovića i da o tome napravi video.

Baka Prase
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ipak, odgovor teniserove supruge, kako kaže, tada ga je iznenadio. Ilić je, naveo, kako bi došao do Novaka, prvo se obratio njegovoj supruzi Jeleni, koja mu je šaljivo odgovorila.

- Ha-ha-ha, blesav si! Slušaj, u kratkim crtama, jesi najbolji jutjuber. Čestitam ti od srca. Izborio si se na nešto što je tebi bitno. Ja uvek motrim na mlade ljude i čula sam za tebe, međutim, vrednosti koje ističeš se ne poklapaju sa onim u šta mi verujemo. Ti si izabrao da promovišeš materijalne stvari i pomalo vulgarniji način izražavanja. Mi idemo drugim putem. To ne znači da to što si izabrao ne donosi rezultate... - napisala je Jelena između ostalog, naveo je jutjuber.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:14

Baka Prase priznaje da i dalje voli bivšu devojku Anju Bla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track