BILA JE ZVEZDA 90-IH, PEVALA JE SAMO NA PLEJBEK! Sada radi kao SLUŽBENICA u opštini, pogledajte kako danas izgleda Danica Bukilić!
Foto: Printscreen YT

promena

BILA JE ZVEZDA 90-IH, PEVALA JE SAMO NA PLEJBEK! Sada radi kao SLUŽBENICA u opštini, pogledajte kako danas izgleda Danica Bukilić!

Stars -

Grupa "Duck" (Dak) bila jedna od popularnijih na sceni devedesetih godina, prva pevačica bila je pokojna Ksenija Pajčin, koju je kasnije zamenila Danica Bukilić, poznatija kao Coka.

Hitovi ovog tandema, koji se i danas pevaju svakako su pesme “Nemoj Saša”, “Pedro”, “Kao stakleno” i druge.

Danica Bukilić
foto: Printskrin/Instagram

Ovaj sastav činili su frontmen grupe, Dača i pevačica Coka, čije je pravo ime Danica Bukilić.

Ovaj tada popularni dvojac razišao se 2003. godine, kada su snimili i poslednju pesmu, a svako je otišao na svoju stranu.

Nekadašnja pevačica Coka više se ne bavi muzikom, već radi kao bankarska službenica. Osim promene u zanimanju evidentna je promena i u stilu, pa tako Danica danas nosi dosta kraću kosu nego iz perioda iz kog je pamtimo.

Danica Bukilić
foto: Printscreen/Instagram

Danici je tokom karijere glas pozajmljivala Marija Mihajlović, a na poslednja dva albuma numere je otpevala Coka jer ju je bilo sramota što je samo “pevala na plejbek”.

Kurir.rs/Objektiv

Bonus video:

01:15

POSTOJI I 3. KUĆA STRAVE! Grgur tvrdi: U Surduku Belivukova grupa je trebalo da izvrši državni udar! STRANE SLUŽBE ŽELE OSVETU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track