HAPŠENA ZBOG ELITNE PROSTITUCIJE, STEKLA SLAVU U RIJALITIJU, A SAD OBRNULA NOV LIST Mimi Oro se VERILA, prsten dobila na ROĐENDAN
Foto: Instagram screenshot

isplivali svi detalji veridbe!

HAPŠENA ZBOG ELITNE PROSTITUCIJE, STEKLA SLAVU U RIJALITIJU, A SAD OBRNULA NOV LIST Mimi Oro se VERILA, prsten dobila na ROĐENDAN

Stars -

ONE SU HAPŠENE ZBOG ELITNE PROSTITUCIJE: Bile su zvezde rijaliti programa, a neke su DANE provele iza REŠETAKA!

Starleta Mimi Oro je konačno srećna u ljubavi, a emotivni partner ju je zaprosio prilikom proslave 31. rođendana.

- U tebi imam prijatelja, ljubav i sve. Moj san si ispunio ti, kao prijatelj i sve. Ljubav se desi kada se najmanje nadaš. Hvala ti za sve ove godine što sam želela da mi neki muškarac pokloni prsten, pa i običan. Ti si izabrao verenički, iako je iz prijateljstva i ljubavi. Hvala, Marko, što si tu i kada nisi, i hvala ti za sve - poručila je Mimi uz snimak stavljanja prstena na prst.

Mimi Oro
foto: Printscreen/Instagram

- Hvala ti što si tu iako nisi. Hvala ti za ovu noć iako znam da nećeš biti sa nama na proslavi mog rođendana. Znam da si uvek tu. Hvala ti što si mi ulepšao ovu noć. Marko, nisam sumnjala u tebe, ali nisam se ni nadala svemu ovom. Oduševljena sam. Hvala ti - dodala je Milica uz fotografiju torte na kojoj je, pored svećica, ispisano: "Samo ti!".

Živanovićeva je ovim postupkom dovela mnoge u zabunu budući da je u aprilu tekuće godine kao svog partnera predstavila javnosti jutjubera Nikolu Jovanovića, poznatijeg kao Nixa Zizu, dok sada govori o izvesnom Marku.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

00:28

Ovo je novi dečko Mimi Oro

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track