"DEJAN JE ISPUŠENA MUŠTIKLA, LJUBOMORNI SU NA MAJU" Taki žestoko odbrusio Dragojeviću na tvrdnje da je u INCESTNOJ VEZI sa ćerkom
Foto: Nenad Kostić, Jelena Simonović

nije birao reči

"DEJAN JE ISPUŠENA MUŠTIKLA, LJUBOMORNI SU NA MAJU" Taki žestoko odbrusio Dragojeviću na tvrdnje da je u INCESTNOJ VEZI sa ćerkom

Stars -

Dejan Dragojević uputio je ozbiljne reči na račun Maje Marinković, pa je na svom Instagram storiju optužio Maju Marinković za incest.

On tvrdi da je starleta u vezi sa svojim ocem Radomirom Takijem Marinkovićem.

Dejan Dragojević, Maja Marinković, Taki Marinković
foto: Nemanja Nikolić

Sada se za Kurir oglasio i sam Taki, koji nam je rekao da je u lovu, ali je imao odgovor:

- Koga briga šta Dejan priča, on je ispušena muštikla. Svi su ljubomorni na moju Maju, najlepša je u "Zadruzi", pobednica ove sezone. Vidi se da je Aleksandra mrzi jer je bolja i lepša od nje, pa su se sad uhvatili za nju kako bi bili u centru pažnje. Samo ih preko Maje ljudi primećuju - poručio nam je Majin otac.

Podsetimo, upoređujući svoju situaciju koja se tiče braka sa Dalilom Dragojević, on je naveo da je starleta u vezi sa svojim ocem Radomirom Takijem Marinkovićem.

Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević
foto: Nenad Kostić

- Evo, demanti klasično poređenje od Dekija. Ako sam ja i dalje u braku, onda su Maja i Taki u vezi. Incest porodica. Taki seksualno opšti sa svojom ćerkom, čim joj kupuje tange, seksi kostime, vozi kod Čorbe na j**anje. Znači, po nekoj logici i onako jako, tata je j**e, čim joj kupuje ovo. Lagana paralela. Ne diraj me, na dijeti sam - poručio je Dejan Dragojević na Instagramu.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

02:44

Taki o Maji Marinković i pretnjama Jovani Jeremić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track