PROŠLO JE GODINU DANA OD SMRTI MARINE TUCAKOVIĆ: Evo šta se sada nalazi na njenom GROBU, jedan detalj cepa SRCA (FOTO)
Foto: Mondo/Stefan Stojanović

USPOMENA ŽIVI

PROŠLO JE GODINU DANA OD SMRTI MARINE TUCAKOVIĆ: Evo šta se sada nalazi na njenom GROBU, jedan detalj cepa SRCA (FOTO)

Stars -

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra prošle godine, a danas se navršava tačno godinu dana otkad je čuvena hitmejkera izgubila životnu bitku nakon duge borbe sa teškom bolešću.

Na Marininom spomeniku stajala je jedna crvena ruža, te je vrlo moguće da je neko već posetio grob čuvene hitmejkerke u ranim jutarnjim časovima, kako bi izbegao gužvu.

Marina Tucaković, Godišnjica Smrti
foto: Kurir.rs/A.J. Panić

Kasnije se na Marininom grobu pojavilo još buketa. Na grobu je ostavljena i Marinina brojanica i zapaljene su tri sveće.

Porodica Marine Tucaković posetila je grob u ranim jutarnjim časovima, a zatim je održan i jednogodišnji pomen u Crkvi Pokrova Presvete Bogorodice. Pomenu su prisustvovali njen udovac Aleksandar Radulović Futa, sin Milan Laća Radulović uz nekoliko bliskih prijatelja.

Podsetimo, Marina Tucaković je poslednje dane provela u KBC "Dragiša Mišović", gde je prebačena pošto joj je bilo pozlilo.

1 / 6 Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Rođena je u Beogradu 1953. godine, a karijeru je započela pišući pesme za grupu "Zana". Sarađivala je sa velikim brojem najpoznatijih izvođača sa ovih prostora, poput Zdravka Čolića, Džeja Ramadanovskog, Tošeta Proeskog, Svetlane Cene Ražnatović, Željka Samardžića, Dragane Mirković i mnogih drugih.

Kurir.rs/K.Đ/A.P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track