MIŠELOVE KOMŠIJE NE ZABORAVLJAJU HAOS S MILJANOM: Divljala je, nije im davala MIRA ni danju ni noću, ne znam kako su to IZDRŽALI
Foto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić, Instagram

sEĆAJU SE kULIĆKINIH ISPADA

MIŠELOVE KOMŠIJE NE ZABORAVLJAJU HAOS S MILJANOM: Divljala je, nije im davala MIRA ni danju ni noću, ne znam kako su to IZDRŽALI

Stars -

Mišel Gvozdenović preselio se iz Čačka zbog poslovnih obaveza i trenutno živi u Beogradu, ali koristi svaku priliku da obiđe porodičnu kuću, koju je svojevremeno opsedala Miljana Kulić. Dok je bila opsednuta pevačem, ona je malo-malo upadala u njegov dom i, kako je tvrdio on, ali i njegovi roditelji, trpeo ozbiljnu torturu, zbog koje je reagovala policija.

Ekipa Kurira tokom boravka u Čačku posetila je njegov kraj i razgovarala s komšijama, koje još uvek nisu zaboravile nemile scene koje su se odvijale u dvorištu, a koje je Miljana priređivala zvezdi "Granda".

Mišel Gvozdenović
foto: Printscreen/Pink TV

Mišel je detinjstvo proveo u Holandiji, gde se i školovao, a sa 20 godina vratio se u Srbiju i započeo život u Čačku. Za pevača komšije su imale samo reči hvale:

1 / 13 Foto: Nenad Kostić
Miljana Kulić, Mišel Gvozdenović
foto: Printscreen

- Danas mi je sve to smešno, ali bilo je strašno koliko je Miljana uhodila Mišela i šta je sve radila da privuče njegovu pažnju. Ona je divljala ispred njegove kuće, skupljali smo se da gledamo taj cirkus. Dolazila je i pevala mu ljubavne pesme, pisala poruke na kapiji, ostavljala ceduljice sa brojem telefona...

Miljana Kulić, Mišel Gvozdenović, Sandra Rešić
foto: Printscreen/Pink

Nije im davala mira ni danju ni noću, ne znam kako su ljudi to sve izdržali. Mišel ni polovinu stvari koje su se desile nije hteo da iznese u "Zadruzi" - ispričala nam je Gvozdenovićeva komšinica i dodala da njega popularnost nije promenila:

Mišel Gvozdenović, Miljana Kulić
foto: Printscreen

- On je isto dete, uvek je ljubazan i nasmejan. Nije mu slava udarila u glavu kao drugima, i posle takmičenja i rijalitija ostao je normalan. Lepo je vaspitan - zaključila je ona.

Kurir.rs/ Ana Denda; Foto: Nenad Kostić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track