MILICA JOKIĆ STIGLA DO MILIONA: "Prva dama" oduševila fanove, a evo šta je SLEDEĆE U PLANU!
Foto: Printskrin

PRELEPO!

MILICA JOKIĆ STIGLA DO MILIONA: "Prva dama" oduševila fanove, a evo šta je SLEDEĆE U PLANU!

Stars -

Pevačica Milica Jokić obradovala je publiku novom pesmom pod nazivom "Prva dama", a sada je mlada muzička zvezda eksluzivno za Kurir otkrila da u planu ima još novih projekata, jednako dobrih kao prethodni.

Naime, za veoma kratko vreme numera je osvojila brojne simpatije publike, koja je pevačicin novi projekat podržala uz veliki broj pozitivnih komentara. I na youtube je pesma zapažena, sa više od milion pregleda. Za muziku i aranžman zadužen je Damir Handanović, dok je za tekst poverenje poklonila Aleksandra Milutinović.

Milica je otkrila da sledeća pesma koja izlazi će biti totalno u njenom stilu:

- Jako sam zadoboljna sa pesmo "Prva dama". Oborila je sve rekorde gledanosti. U planu imam nekoliko projekata, na kojima će raditi Peđa Medenica, Endži Mavrić, Dejan Kostić, ali i Predrag Brajović Braja. Prva sledeće pesma će totalno biti u mom fazonu, sa ukrasima i trilerima, folk stil, to je i ono što se najpre očekivalo od mene - ističe Milica za Kurir.

Ivica Dačić
foto: Milica Jokić

Podsetimo, popularnu pevačicu Milicu i njenu jaču polovinu Luku, sina Ivice Dačića, Kurir paparaco je uhvatio na aerodromu. Njih dvoje su zajedno otputovali u Tursku gde su pod vrelim suncem uživali u svojoj ljubavi. Inače, otkako su objavili da su u vezi, njih dvoje su nerazdvojni, a na zajedničkim fotkama možemo primetiti da im ljubav cveta više nego ikad.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

06:21

Intervju Milica Jokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track