OVONEDELJNI POBEDNICI NOSE KUĆI 100.000 DINARA: Ne propustite najzabavniji kulinarki šou Majke i snajke na Kurir TV
Foto: Kurir

OVONEDELJNI POBEDNICI NOSE KUĆI 100.000 DINARA: Ne propustite najzabavniji kulinarki šou Majke i snajke na Kurir TV

Stars -

Danas od 17.10 časova saznajemo ko su ovonedeljni pobednici kulinarskog takmičenja "Majke i snajke", kao i ocene Seke i Raše od kojih zavisi ko osvaja 100.000 dinara i priliku da nastavi dalje takmičenje. Prethodnih pet dana upoznali smo porodice Karanović, Bogojević, Galić, Stanković i Ružić, kao i njihove kulinarske sposobnosti. Imali smo priliku da isprobamo razne specijalitete, neki su se snašli odlično u kuhinji, dok su neki pokušali šarmom da zasene ostale takmičare i pridobiju posebnu pažnju Seke i Raše. Bilo je pesme, plesa, šale i odlične zabave, a Raša se čak oprobao i u borilačkim veštinama.

majke i snajke
foto: Kurir

Još jedna zanimljiva i uzbudljiva nedelja je za nama i naredne nedelje nas očekuje sjajna zabava i odlična atmosfera koju garantuju domaćini, Seka i Raša. Najzabavniji kulinarski šou emituje se svakog radnog dana od 18 časova na Kurir televiziji, a subotom od 17.10 časova je proglašenje nedeljnog pobednika!

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu sa odličnim receptima, zanimljivim takmičarima i njihovim neobičnim porodičnima pričama.

majke i snajke
foto: Kurir
Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.
Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.
majke i snajke
foto: Kurir
Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!
Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinaraskom takmičenju Majke i snajke, to možete da učinite OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja