UKI Q NOVOM OBJAVOM IZAZVALA HAOS NA MREŽAMA: Potresla domaću javnost i poslala SNAŽNU PORUKU svim ženama, DA SE NAJEŽIŠ! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

STOP NASILJU NAD ŽENAMA!

UKI Q NOVOM OBJAVOM IZAZVALA HAOS NA MREŽAMA: Potresla domaću javnost i poslala SNAŽNU PORUKU svim ženama, DA SE NAJEŽIŠ! (FOTO)

Stars -

Pre nekoliko dana u domaćim medijima kao bomba je odjeknula vest o brutalnom prebijanju sestre poznate tiktokerke Uki Q, Sare (19).

Una Kablar, rođena sestra Sare koja je pretučena, bezuslovno je uz nju i njenu dvomesečnu bebu. Takođe, ona svakodnevno objavljuje fotografije na svom Instagram profilu, a ovom objavom je naježila sve svoje pratioce.

Una Kablar
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, javnost je ostala zatečena uznemirujućim snimkom koji je objavila tiktokerka Una Kablar, kako bi pokazala kakve povrede je njenoj sestri Sari H. naneo muž Damjan Hadžić dok ju je stiskao za vrat i udarao glavom o pločice.

Sara H., S.H., Damjan Hadžić, D.H., Una Kablar, Uki Q
foto: Privatna Arhiva, Printscreen/Instagram

Inače, Damjan H. (23), kome je nedavno određen jednomesečni pritvor zbog sumnje da je pretukao suprugu Saru H. (19) u njihovom stanu u Beogradu, kako je Kurir pisao, na saslušanju je izjavio "da nije tukao ženu'', već da ju je samo ''odgurnuo".

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

00:40

LJUBOMORA JE PRERASLA U PSIHOPATOLOŠKI FENOMEN! Psiholog prokomentarisao JEZIVO NASILJE nad sestrom Uki Q

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track