00:15

Ovako je Miki Đuričić pretio komšijama letos

kulminacija sukoba

ZBOG OVE SVAĐE MU JE ZAPALJENA KUĆA: Poslušajte kako je Miki Đuričić pretio KOMŠIJAMA i psovao usred NOĆI! ŠOK (VIDEO)

Stars -

Komšija Mikija Đuričića pokušao je da zapali njegovu kuću u Kupinovu, ali je na svu sreću požar odmah primećen i ugašen, pa je sve prošlo sa manjom štetom.

Kurir je došao do snimka koji je snimljen letos kada se desila svađa Mikija Đurićića i porodice Darka L. Na snimku, iako je slabijeg kvaliteta, može da se načuje kako Đuričić psuje njih i njihovog mrtvog oca, koji se obesio, ali i kako vređe komšije.

00:15

Ovako je Miki Đuričić pretio komšijama letos

"Prvim autobusom ćete za Beograd", vikao je između psovki Miki.

Kako saznajemo, sukob je nastao zbog komentara sestre komšije koji je sad pokušao da zapali kuću. Naime, ona se prvo sela sa Đuričićem u prodavnici, kada joj je rekao da je kupio kuću u Inđiji. Nakon toga se pojavio njegov intervju na Youtubu, gde je izjavio da se seli kod tašte. Komšinica je potom postavila ispod snimka komentar: "Komšija, pa ti reče da si kupio kuću", što je bio okidač za svađu.

Miki Đuričić
foto: Paparaco lov/Printscreen

Miki je, kako saznajemo, pola sata posle ponoći urlao, psovao i vređao.

Inače, kako saznajemo od izvora, Miki i komšinica su zajedno išil u u osnovnu školu, nakon čega su se s porodicom preselili u Beograd, ali su se proletos vratili u Kupinovo. Kako saznajemo, sestra privedenog Darka L. najavila je tužbu protiv Mikija Đuričića.

devojka
foto: Privatna Arhiva

Za medije je majka piromana iz Kupinova ispričala da njen sin jeste pokušao da zapali Mikijevu kuću, ali i da je sukob nastao još letos.

kurir.rs/S.R.

Bonus video:

03:58

Miki Đuričić ulazi u Zadrugu 6

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track