5 KOMADA GAĆA ZA 33$, ТRENERKA 200$! Luna na šoping u Americi potrošila samo 300$, a Marko 3.000$, a na nju čak 2 KOFERA
Foto: Printscreen/Instagram

potrošili dosta

5 KOMADA GAĆA ZA 33$, ТRENERKA 200$! Luna na šoping u Americi potrošila samo 300$, a Marko 3.000$, a na nju čak 2 KOFERA

Stars -

Luna Đogani i Marko Miljković vratili su se iz Amerike, gde su turistički bili nekoliko dana, a i dalje sumiraju utiske sa ovog putovanja.

Iako je par mislio da će u tržnom centru u Njujorku da prođu jeftinije, razočarali su se. Sada su pokazali kako su se tamo snašli.

Ono što je mnoge iznenadilo jeste kada je Đoganijeva pokazala trenerku za koju je dala oko 200 dolara.

- Kupila sam 5 komada gaćica, one su 14 dolara, a kada kupite pet, onda su 33 dolara. Stvarno super akcija. Moja omiljena trenerka, obožavam je, imala sam kao mlađa u nekoliko boja. Sada sam uzela ovu. Gornji deo je 119 dolara, dok je donji 99 dolara. Nije strašno, oko 200 evra. Ove čizme isto obožavam, cena je 115 dolara. Isto kao i kod nas - rekla je Luna.

Ipak, Marko se nije složio sa suprugom.

- Uopšte nije tako jeftino kao što sam mislio. Ali, imaju izbor ludilo. Sve mi se sviđa, sve bih kupio i svašta sam kupio - rekao je on.

- Ja sam na sebe potrošila 300 dolara, a on je na sebe potrošio 3.000 dolara - požalila se Luna, a Marko ju je kritikovao da ne priča o tome.

1 / 5 Foto: Printscreen/Sikter tube

- Ako mi bude falilo za šminku, ima da mi daš! Je l si čuo? - vikala je ona, dok se Miljković smejao. Kada su završili sa šopingom, Miljkovići su snimili i gepek automobila koji je bio prepun.

- Nema mesta, inače bismo kupili još - rekao je on, a potom su stvari spakovali u kofere koje su kupili i seli u metro.

Najviše stvari par je kupio za ćerkicu Miu, što su i pokazali u videu. Devojčica je, prema njihovim rečima, dobila dva kofera garderobe.

kurir.rs

Bonus video:

00:51

Luna Đogani zagrmela u Las Vegasu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track