09:31

TEA TAIROVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE SKANDALA NA AERODROMU Otkrila šta se dogodilo: Na pitanje voditelja POTPUNO POBESNELA! HAOS

NA IVICI SKANDALA

TEA TAIROVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE SKANDALA NA AERODROMU Otkrila šta se dogodilo: Na pitanje voditelja POTPUNO POBESNELA! HAOS

Stars -

Pevačica Tea Tairović gostovala je u emsiji "Puls Srbije" kod popularnog voditelja Ivana Gajića, gde nije želela da komentariše poslednje navode o njoj da je bila uhapšena.

Tea Tairović
foto: Kurir televizija

Naime, mlada pevačica našla se u žiži skandala kada je isplivala vest da je navodno bila uhapšena u povratku iz Nemačke.

- Ja ovde nisam došla da pričam o ružnim, već o lepim stvarima. Izgovoriću samo jednu jedinu stvar, a to je da su navodi netačni, da ja niti sam bila uhapšena, niti sam bila lišena slobode - kaže Tairović.

- Navela sam da nisam bila ni prevedena ni uhapšena, ali nije novo da postoje neprijatnosti na aerodromima. Navodi su netačni, a što se tiče novca, neukusno je pričati o tome - priča Tea Tairović, koja je odlučna da ne želi ništa više da komentariše sem onoga što je već napsiala na svom Instagramu, a to je da je bilo neprijatnosti koje svakome može da se desi.

Tea Tairović
foto: Kurir televizija

Ona je istakla da nema priče koja je nije zaobišla i da se veoma dobro bori sa svim skandalima koji joj se pripisuju.

Voditelj Ivan Gajić na veoma fin način je pokušao da pevačici postavi pitanje o intimnim snimcima, što je nju poseno razbesnelo.

- Hiljadu i jedan put nisam odgovorila na ta pitanja, šta vas tera da me pitate to.Vi mene ovim pitanjem ne poštujete - rekla je Tea Trairović.

Tea Tairović se razbesnela zbog pitanja o intimnim snimcima i istakla da na njih neće više nikada odgovarati.

Tea Tairović
foto: Kurir televizija

Svađa se nastavila do kraja emsije, kada je pevačica počela da vređa voditelja, jer nije mogla da se suoči sa činjenicama koje je izneo.

- Ako ti imaš problem sa pitanjima, to nije naša stvar, sva pitanja su bila na mestu, to je ono što se pisalo po medijima, a ti si ovde imala sav prostor da kažeš sve šta ti je na srcu, ali si se odlučila da mene napadaš - rekao je voditelj Ivan Gajić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track