SEKA POMOGLA FANU, PREVEZLA MU PAKETE OD ZAGREBA DO BEOGRADA! Pevačica oduševila obožavaoce svojim gestom, OVOME SE NISU NADALI!
Foto: Tripod produkcija

Humana

SEKA POMOGLA FANU, PREVEZLA MU PAKETE OD ZAGREBA DO BEOGRADA! Pevačica oduševila obožavaoce svojim gestom, OVOME SE NISU NADALI!

Stars -

Seka Aleksić u poslednje vreme ne zna gde udara od mnogobrojnih obaveza koje ima.

Ona svake nedelje puni klubove širom zemlje i regiona, a kad završi s nastupima, uvek spoji lepo s korisnim, pa iskoristi vreme za šoping ili fotografisanje u raznim odevnim kombinacijama, što oduševi njene mnogobrojne fanove.

Seka Aleksić
foto: Printscreen/Instagram

Ipak, da je Seka humana i da je uvek spremna da pomogne, pokazala je jednim svojim gestom, kada se na molbu tviteraša da mu je potrebna pomoć odmah odazvala.

- Da li neko ide iz Zagreba za Beograd? Treba da mi se preveze šminka, nekih desetak paleta. Odužiću se nekako - napisao je ovaj tviteraš, a ubrzo je usledio kratak Sekin odgovor.

- Ja - napisala je pevačica, a kako saznajemo, ona je pakete vrlo brzo i preuzela i dostavila na beogradsku adresu.

Seka Aleksić
foto: Printscreen/Instagram,

Ovo je izazvalo oduševljenje brojnih korisnika ove društvene mreže, koji su je pohvalili što je i dalje spremna da pomogne uprkos velikoj popularnosti, što često nije slučaj s njenim kolegama.

Podsetimo, Seka u poslednje vreme ne prestaje da izaziva pozitivne komentare na Tviteru, a posebno se bila istakla u svojoj podršci LGBT populaciji.

- Nikada ništa negativno neće napisati neko ko je zaista pravi vernik, ko zaista služi Hristu. Pišu i lupetaju oni koji se udaraju u prsa i glume vernike. A da ih pitaš da ti izgovore bilo koju drugu molitvu osim Očenaš, pojma nemaju. I nije stvar uopšte koliko ko zna... Ali nemoj sa mnom da se raspravljaš, glumataš i hejtuješ nešto u šta nisi upućen i nemaš pojma o životu, budalo! Toliko poruka mržnje nisam skoro videla zbog podrške za LGBT - navela je Seka nedavno na svom Tviter profilu.

Seka Aleksić
foto: Promo

Kulinarski šou-program "Majke i snajke" sa Sekom Aleksić možete gledati svakog radnog dana u terminu od 18 i subotom od 17.10 časova na Kurir televiziji.

Kurir.rs/ A.P.

Bonus video:

00:15

Seka Aleksić peva Alesandri Ambrozio

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track