SA SPOREDNOG NA GLAVNI KOLOSEK: ŽELEZNIČAR ODUŠEVIO SVOJIM GLASOM! Ljubiša osvojio publiku, a kad je otpevao ŠABANA nastao MUK!
Foto: Printscreen

PESIMISTA U DUŠI, A NA BINI OPTIMISTA

SA SPOREDNOG NA GLAVNI KOLOSEK: ŽELEZNIČAR ODUŠEVIO SVOJIM GLASOM! Ljubiša osvojio publiku, a kad je otpevao ŠABANA nastao MUK!

Stars -

Ljubiša Ilijev (49) iz Dimitrovgrada, došao je u takmičenje „Nikad nije kasno“ na nagovor sestre, a ni sam nije pomišljao, da će postići ovoliki uspeh.

– Da mi je neko rekao pre godinu dve da ću da sedim u ovoj fotelji, i da ću da učestvujem u emisije „Nikad nije kasno“ ne bi mu poverovao – rekao je Ilijev.

Za sebe kaže da je veliki pesimista, ali samo iz obazrivih razloga. Srećno je oženjen i ima dva sina, kojima se ponosi.

– Ja sam 1996. godine počeo, tačnije pravio sam svadbu, ali 1997. sam pevao i to mi je bio prvi nastup na jednoj rođendanskoj proslavi. Inače radim na železnici od ’92-e, krenuo sam da radim jako mlad. Najmanje sam želeo da budem železničar, ali tako se desilo– iskren je Ljubiša.

Sa sporednog na glavni kolosek brzih pruga Ljubiša upravo skreće, a red vožnje pravi sestra i menadžerka Anita, takođe umetnik sa prelepim glasom koji se očekuje u Nikad nije kasno.

Nikad nije kasno
foto: Z.K.Munja

Na scenu je izašao uz komentar Dragane Katić da je on „prezadovoljni pesimista“.

Dragana Katić
foto: Grand Press

Podršku su mu pružili supruga i mlađi sin, a veteran je pred nastup dodao:

– Očekujem da ne dobijem tremu i da pokažem sve što znam, ako bude treme neću pokazati ono što znam to je sigurno, ali nadam se da će biti sve uredu i da ću daleko da doguram.

Nikad nije kasno
foto: Printscreen

Nakon otpevane pesme, žiri je dao svoj sud. Prvi je prokomentarisao Dejan Petrović:

– Ljubiša, meni je drago što si ovu pesmu izveo nekim svojim glasom i nastupom, nisi nijednom pokušao da kopiraš glas Šabana Šaulića. Kupio si me svojom dušom, otpevao si fenomenalno i želim ti svu sreću.

Inače Ljubiša je pobrao sve simpatije publike, ali i žirija. Tanja Savić mu je poželela sreću u daljem takmičenju. Dok je Mare imao jednu konstataciju, da Ljubišina sestra nije pogrešila što ga je prijavila za ovo takmičenje, i da treba ozbiljno da razmisli da se bavi pevanjem.

Kurir.rs/Grand online

Bonus video:

01:40

BREGOVIĆU NA NIŠVILU NAGRADU URUČILA UNUKA ŠABANA BAJRAMOVIĆA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track