IMALA JE 162 KG, SMRŠALA 92 KG I NE STAJE! Krstinja Matanović sad ima 70 KG, 2 teške operacije, a evo šta sad SVE JEDE
Foto: Printscreen/Prva TV, ATA images

uporna

IMALA JE 162 KG, SMRŠALA 92 KG I NE STAJE! Krstinja Matanović sad ima 70 KG, 2 teške operacije, a evo šta sad SVE JEDE

Stars -

Pevačica Krstinja Matanović pre dve i po godine imala je 162 kilograma, a onda je rešila operacijom da smanji želudac i smršala je 92 kilograma Krstinja je drastično je smršala, pa je nedavno morala ponovo da ode na operaciju, ovog puta kako bi joj skinuli višak kože. "Zvezda Granda" priča za Informer da se iznenadila kad je juče stala na vagu, koja je pokazala da ima 70 kila!

Krstinja Matanović
foto: Printskrin / You Tube

- Imala sam 162 kilograma, a sada imam 70! Volela bih da smršam još samo nekoliko kilograma. Operacije smanjenja želuca i zatezanja kože bile su teške i obe su, hvala Bogu, bile uspešne! Uklonili su mi dosta kože, ne znam tačno koliko, a oporavak je bio težak... Pratila sam savete doktora i zato nije bilo greške. Sada jedem sve, ali mnogo manje, a najviše volim čorbice i voće - priča Krstinja i dodaje da se ne kaje što je išla pod nož: - Nisu lake operacije, ali kada vidim rezultat, zaboravim na sve! Sada, posle dve i po godine i dve zahtevne operacije, postajem svesna koliko sam uradila i koliko sam sada srećnija! Sijam na svakom polju i daj Bože da tako i potraje!

Kristinja Todorović
foto: Printscreen/Instagram

- Imam više samopouzdanja. To je dobro i za moj posao, jer je pored dobrog pevanja važno i da lepo izgledam. Ovo je prvi put da sam objavila sliku u kupaćem kostimu a da nisam imala peškir preko sebe ili da nisam sakrila neki deo tela.

Nakon što je drastično smršala, Krstinja se razvela i vratila devojačko prezime Matanović, ali je ubrzo našla novog dečka!

- Mislila sam da mi se dugo neće desiti nova ljubav, ali osvojio me je momak zbog toga što je poseban i zato što je muškarac u pravom smislu te reči. Iz tog razloga volim da mu pevam pesmu moje koleginice Aleksandre Mladenović "Poseban" - priča pevačica i dodaje da njen momak ne voli medije.

- Moj partner nije iz javnog života i njega to ne interesuje. Ako nekad i poželi da bude deo javnosti, ispuniću mu želju.

kurir.rs/ Informer

Bonus video:

01:14

MILJANA NIJE PRVA KOJA SE IZ TURSKE VRATILA SA KOMPLIKACIJAMA! Krstinja o Kulićkinoj operaciji želuca: Sada je najvažnije SAMO OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track