03:57

Vesna Zmijanac progovorila o privatnom životu

ODALA TAJNU

VESNA PRIZNALA DA LI JE TEŠKA ZA SARADNJU: Zmijančeva ima posebna pravila, ove stvari svako ko radi sa njom mora da POŠTUJE!

Stars -

Pevačica Vesna Zmijanac progovorila je o svom privatnom životu, odala tajnu svog negovanog izgleda, pa se prisetila trenutaka kada je bila mlađa.

Vesnu su prvo pitali za fotografije iz mladosti kada je imala crnu kosu kojoj nije ostala verna.

"U tim godinama je to moglo da prođe, sada ne", rekla je nasmejana Vesna, a onda otkrila koja je njena tajna kada je izgled u pitanju:

Vesna Zmijanac
foto: Kurir

"Navika, pola veka to radim, stvarno mi je prešlo u naviku."

Kada su Vesnu pitali za fotografiju sa venčanja sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, ona je rekla da su to bili lepi trenuci.

"Nisam videla sliku, ali znam o kojoj je reč, to je bilo lepo vreme, mladost je uvek lepa, to je mojih 25, 26 godina, bitno da je meni bilo lepo", rekla je Zmijanac.

Vesna Zmijanac
foto: Kurir

Vesna ističe da za nju neće biti penzije i da će zauvek pevati.

"Do sudnjeg dana ću pevati, sigurno ću završiti na bini. Ja ne vidim sebe u penziji, ja mislim da kada ne bih pevala, posetila bih onaj svet. Svuda punim sve, volim koncerte, trgove, kafana me vrati u mladost, radujem se kada dolazim ovde, ovde mi je kao kod kuće", kaže Vesna i priznaje da sa njom nije uvek lako sarađivati:

"Nisam laka, moraju neka pravila da se poštuju, neke osnovne stvari. Recimo ozvučenje, prostor gde stojim, ima sitnica koje me remete u nastupu, ponekad se ljutim, ali sve prođe."

Kurir.rs/K.Đ/M.K.

Bonus video:

04:07

Drug iz detinjstva Vesne Zmijanac otkriva tajnu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track