01:01

KURIR TV U FREE ZONE STUDIJU! novi hit Alena Adamovića, MARE OTKRIO SA KOJIM ZVEZDAMA PRAVI PROJEKTE! Stare pesme u novom izdanju

KURIR TV

ALEN ADEMOVIĆ OTVORIO DUŠU: Kafana i ja idemo jedno sa drugim! Mare otkrio o svojoj novoj izadavačkoj kući OVO MORATE DA ČUJETE

Stars -

U studiju Free Zone čiji je vlasnik Saša Milošević Mare, ugostio je Kurir televiziju. Sa njim su bili Alen Ademović i Mlađan Dinkić.

Alen Ademović je pod etiketom pomenutog studija izbacio pesmu "Kafanizacija".

Saša Milošević Mare je odao koliko vremena provode u studiju, kao i to sa kojim zvezdama ima saradnju u daljnim projektima:

- Uglavnom, puno vremena provodimo ovde, posebno ja, Mlađen posle mene a Alen od skoro sve više. Napravili smo jednu novu pesmu koja se zove Kafanizacija - rekao je Saša Milošević Mare.

Free Zone studio
foto: Kurir televizija

- Trenutno smo u projektu sa Anom Bekutom, biće ona sa jednom kompozicijom sigurno. Prošlogodišnji pobednik serijala "Nikad nije kasno" , on se čeka da dođe sa one strane okeana i Nenada Cvjetića. Planovi su nam veliki, neke pesme koje smo radili kroz vreme da rikaverujemo, odnosno da uradimo neke nove verzije tih pesama - otkrio je Mare.

Pevač je rekao da je ova pesma i te kako onakva kakvu možemo da očekujemo od njega:

Free Zone studio
foto: Kurir televizija

- Definitivno je ovo nešto što se navikli od mene i što očekujete od mene. Kafana i ja to ide jedno sa drugim - rekao je Alen.

Mlađan Dinkić je odao koliko često idu u kafanu:

Free Zone studio
foto: Kurir televizija

- Stihovi pesme koju je Mare pisao kažu, u kafani sklapam poslove, pevam, sve radim. Idemo često, zavisi, kafana ima raznih definicja, da li je restoran ili kafana, ali kada uzmeš sve u obzir onda je to relativno često - rekao je Mlađan Dinkić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:54

SAŠA MATIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV O SVOJIM ĆERKAMA! Otkrio da li im je muzika u KRVI, a potom spomenuo i ANASTASIJU RAŽNATOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track