PEVAČICA IM NIJE IZBIJALA IZ KUĆE: Žena nije ni slutila da joj OBRAĐUJE muža! Svi detalji LJUBAVNOG TROUGLA koji potresa Hrvatsku
Foto: Printscreen Facebook

hrvatski pevač ostavio ženu zbog koleginice

PEVAČICA IM NIJE IZBIJALA IZ KUĆE: Žena nije ni slutila da joj OBRAĐUJE muža! Svi detalji LJUBAVNOG TROUGLA koji potresa Hrvatsku

Stars -

Danima hrvatsku javnost potresa ljubavna afera pevača Marka Pecotića, kada je prvo objavio da se razvodi od supruge Irene zbog druge žene. Dan posle je priznao da je reč o njegovoj koleginici Silviji Dvornik.

Ovaj ljubavni trougao preko noći je postao tema na jutarnjim kafama, odjednom su svi saznali za Pecu, Irenu i Silviju, a skandal je poprimio ogromne razmere.

Marko Pecotić, Irena Pecotic, Silvija Dvornik
foto: Printscreen Facebook

Žena koja je ni kriva ni dužna preko noći postala tema trač rubrika i čije ime sada zna cela Hrvatska i dalje ima otvoren javan profil na društvenim mrežama. Za razliku od uskoro bivšeg supruga, čiji je nalog trenutno nedostupan, kao i onaj Silvije Dvornik.

Ireni, s druge strane, popularnost na Instagramu rapidno raste, pa je tako u sedam dana, od izbijanja afere dobila čak pet hiljada novih pratioca, čime je i više nego očito da je javnost u ovom slučaju na strani prevarene žene.

Marko Pecotić, Irena Pecotic, Silvija Dvornik
foto: Printscreen Facebook

Splitska farmaceutkinja još uvek je Pecotić na društvenim mrežama i svakodnevno objavljuje statuse na kojima je izgleda baš briga za suprugovu preljubu.

- Fala ti Bože sutra poskupljuje gorivo - napisala je pre dva dana i stavila emotikone koji plaču od smeha.

Zanimljivo je i da još čuva fotografiju koju je objavila u 2020. godine na kojoj ona i Silvia poziraju na splitskoj rivi gde su došle da podrže Marka koji je trčao maraton.

Marko Pecotić, Irena Pecotic, Silvija Dvornik
foto: Printscreen Facebook

"Još sabirem utiske", samo je jednom prilikom komentarisala za hrvatske medije.

Irena je po struci magistra farmacije i radi kao voditeljica u jednoj ljekarni. S Markom ima dva sina, a kako je u julu ove godine rekla za Stil Slobodne Dalmacije obožava svoj posao i rad s ljudima.

Irena je prvo bila šokirana suprugovim priznanjem, a ne oseća se prijatno jer mediji prišu o njenom braku. Kad joj je suprug rekao da je gotovo i koja je treća osoba kriva za njihov prekid, ostala je zatečena i bez reči. Tim više što je Pecina nova ljubav još donedavno mrtva hladna dolazila na porodična okupljanja, a niko nije mogao da nasluti da između pevača i nje postoji nešto više.

Marko Pecotić, Irena Pecotic, Silvija Dvornik
foto: Printscreen Facebook

Šokirana je i njegova, inače tradicionalna porodica. Nikako se ne mire s time da ih je sin, iako se zaljubio, doveo na stup srama. Nimalo ne odobravaju njegove postupke i Ireni daju punu podršku.

Marko i Irena su se upoznali na probama hora u crkvi i odmah se zaljubili, a venčali su se 2006. godine. Pevač je prošle godine objavio spot za pesmu ‘Vrime nam je, jubavi‘, u kojem se Irena pojavila odevena u staru venčanicu svoje tete. Inače u tom se spotu pojavljuje i njegova sadašnja devojka Silvia Dvornik.

Podsetmo, ljubavni trougao Petar Grašo (46), Danijala Martinović i Hana Huljić danima je potresao region. Naime, Grašo je ostavio svoju devojku Danijelu posle 24 godine, zbog Hane Huljić (31), ćerke Tončija Huljića. Hana je bila porodična prijateljica para i dolazila je kod Danijele i Graša. Petar i Hana su se potom venčali i dobili ćerkicu.

kurir.rs/slobodna dalmacija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track