Najnovije vesti

VANBRAČNI SIN ŠABANA ŠAULIĆA OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU! Evo šta je Mihajlo skrivao od Goce svih ovih godina, sad je sve JASNO
Foto: Sonja Spasić, Dragana Udovičić, Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

iskren

VANBRAČNI SIN ŠABANA ŠAULIĆA OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU! Evo šta je Mihajlo skrivao od Goce svih ovih godina, sad je sve JASNO

Stars
20:07h

Robert Šaulić, vanbračni sin legende narodne muzike Šabana Šaulića, gotovo nikad ne daje izjave za medije, ali pre nekoliko godina je napravio presedan.

Naime, na očevoj sahrani stajao je po strani, ne želeći da prilazi sestrama i Goci jer zna da njima to ne bi prijalo. Međutim, mlađem bratu, Mihajlu kako su mediji tada preneli prišao je u kapeli i čvrsto ga zagrlio dok su obojica ronili suze.

Robert Šaulić
foto: Damir Dervišagić

- Brata Mihajla upoznao sam na tatinom koncertu na Kalemegdanu gde me je on pozvao da dođem da se družimo. Mihajlo je trčkarao okolo i u jednom trenutku kada sam ja rekla: „E tata, da te pitam…“, Mihajlo je zbunjeno pitao Šabana: „Kako on tebe zove tata?“ Taj trenutak ću pamtiti do kraja života! Otac je tada zagrlio obojicu i nežno rekao Mihajlu: „Kako sam tebi tata, tako sam i njemu samo što nemate istu majku. Mami Goci ne smeš nikad da kažeš da si upoznao brata i to je naša tajna koju moramo da čuvamo“ - suznih očiju govorio je tada Robert, pa dodao:

Šaban Šaulić, Ilda Šaulić, Mihajlo Šaulić, Sanela Šaulić, Robert Šaulić, Hasan Dudić, Nataša Gluhović
foto: Sonja Spasić

- I zaista, Mihajlo je ćutao sve ove godine. Možda ni dan-danas nije ništa rekao Goci. Pitao sam ja kasnije tatu kada smo se viđali da li je Mihajlo odao tajnu Gordani, on mi je rekao da ni reč nikada nije rekao. Posle toga brata i sestre video sam tek u kapeli na sahrani našeg oca - bio je iskren vanbračni sin Šabana Šaulića.

Šaulić je Roberta dobio kad je imao 18 godina te je za njega plaćao alimentaciju dok nije postao punoletan, što je potvrdio i pevačev menadžer svojevremeno.

Kurir.rs/Svet

Bonus video:

02:59

Milica Todorović proslavila rođendan na nastupu Ilde Šaulić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja