00:26

JANJUŠ U NEMAČKOJ CVETA BIZNIS! Bivši rijaliti učesnik uplivao u vode ugostiteljstva: Mislio sam da ću se pokajati ali se ne kajem!

kurir tv

ONA JE KAMIKAZA, ZAHVALAN SAM ŠTO SAM SE SPASIO! Janjuš opleo po Maji Marinković kao nikada do sada POLUDEĆE KAD ČUJE

Stars -

Marko Janjušević Janjuš, bivši rijaliti učesnik, vreme provodi u Nemačkoj, gde je pokrenuo biznis ugostiteljstva.

Nakon što mu je Stefan Karić iz studija čestitao na otvaranju restorana, Janjuš mu je poručio da je on uvek dobrodošao gost.

Janjuš je bio u uključenju u emisiji "Puls Srbije" kod voditelja Ivana Gajića, gde se osvrnuo na to kako se snašao u Nemačkoj i da je mislio da će se pokajati.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- Neverovatno koliko sam ljudi upoznao, dobrih, moćnih i da su me ovako dočekali, stvarno sam zadovoljan. Mislio sam da ću se pokajati ali se ne kajem. Na nemačkom jeziku znam samo reč "bruda"- rekao je košarkaš i bivši rijaliti učesnik - rekao je Janjuš.

Poručio je da otvara novi restoran nedaleko od prvog i da je to biznis u koji ulazi sa drugarom.

- Sad otvaram sa prijateljem jedan restoran i daće Bog da to bude kako treba - zaključio je Janjuš.

Marko Janjušević Janjuš
foto: Kurir televizija

Bivši rijaliti učesnik spomenuo je Maju Marinković:

- Kamikaza (Maja Marinković) se ove sezone u Zadruzi smirila dosta, tačno se vidi da je do bivših momaka bio problem. Ne pratim Zadrugu, jedino klipove kad mi pošalju, a kad uđem u njih, pomolim se Bogu i zahvalim se što sam se spasio - rekao je Janjuš

Podsetimo, ljubav Maje i Janjuša negde je obeležila "Zadrugu", a ona sama isticala da je to bila velika ljubav, doduše, sada su im putevi apsolutno različiti.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:14

Janjuš bocka lice, stavlja botoks

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track