KRALJICA TRANSFORMACIJE: Pogledajte koliko se Dušica Jakovljević promenila za 20 godina! Na JEDNOJ fotki je nećete PREPOZNATI!
Foto: Kurir, screenshot

voli plastičare

KRALJICA TRANSFORMACIJE: Pogledajte koliko se Dušica Jakovljević promenila za 20 godina! Na JEDNOJ fotki je nećete PREPOZNATI!

Stars -

Voditeljka Dušica Jakovljević ne krije da često posećuje klinike za estetsku hirurgiju. Jakovljevićeva je dosad korigovala izgled usana, ugrađivala silikone, ubrizgavala botoks, a uskoro će operisati i nos.

Voditeljka je ispričala o čemu se radi i zašto ipak nije operisana juče, kako je planirano.

- Trebalo je da budem operisana, međutim, potrebna je priprema, moraju razne stvari da se poklope u zdravstvenom smislu, kako bi ta operacija u potpunosti bila sigurna i kako bi ono što treba, bilo korigovano na pravi način. Odlučili smo da odložimo operaciju tim povodom, za početak decembra - istakla je tad.

Dušica Jakovljević
foto: Printscreen/Youtube

- Ispostavilo se da sam u najboljim rukama, u rukama doktora koji ništa ne prepušta slučaju i koji svojim pacijentima uvek želi najbolje. Zbog devijacije i problema sa disanjem, rešila sam da odem na pomenuti zahvat... Ali, zbog pomenutog, odložili smo operaciju, sada idem na kontrole, a kada se steknu svi uslovi, onda ću se i podvrgnuti zahvatu - navela je voditeljka.

1 / 11 Foto: Printscreen

- Radila sam zube, usta i grudi... Svaka žena se bolje oseća kada na sebi promeni nešto nabolje. Danas imam mnogo više samopouzdanja jer sam zadovoljna sobom. Ako će neko reći da sam izoperisana, pa neka sam. Ne bih mogla da radim na televiziji da nisam zadovoljavala određene kriterijume - kazala je svojevremeno Dušica.

kurir.rs/pink.rs

Bonus video:

00:14

Dušica Jakovljević u zavodljivom izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja