PREŽIVELA DRAMU ZBOG EGIPĆANINA KOME JE RODILA DETE Ovako danas žive ćerka i unuka Jasne Šekarić, rukometašica prošla kroz agoniju
Foto: Instagram, Kurir

stavile tačku

PREŽIVELA DRAMU ZBOG EGIPĆANINA KOME JE RODILA DETE Ovako danas žive ćerka i unuka Jasne Šekarić, rukometašica prošla kroz agoniju

Stars -

U februaru ove godine izbio je skandal u kome su glavni akteri bili, ćerka slavne streljašice Jasne Šekarić, Lea Šekarić i otac njene ćerke Egipćanin Aajed Abubakra.

Otac Leinog deteta lagao je imao moždani udar i tražio od Jasne i Lee 75.000 evra, da se odreknem svih zakonom zagarantovanih prava kada je dete u pitanju.

Jasna Šekarić, Lea Šekarić
foto: Printscreen/Instagram

Unuka Jasne Šekarić, Sofi, uskoro će napuniti jednu godinu, a čini se da su se u porodici malene devojčice sada već stišale strasti.

Mala Sofi nedavno je posetila i svoj prvi koncert što je slavna streljašica iskoristila kao povod da na društvenim mrežama ponovo predstavi devojčicu pa se sada mnogi mogu uveriti koliko je Sofi do danas porasla, pred svoj prvi rođendan. Naime, unuka Jasne Šekarić prisustvovala je koncertu Beogradske filharmonije za bebe što je bila divna prilika za celu porodicu da zabeleže nezaboravne trenutke.

Ne samo da je tom posetom zabeleženo kako su se pripadnice tri generacije dama Šekarić provele već je Jasna podelila i koliko je njena unuka za ovo vreme porasla. Međutim, vešto je izbegla da jasno pokaže lice devojčice jer Jasna i Lea očigledno još uvek ne žele da mezimicu previše izlažu pritisku javnosti.

Kurir.rs

Bonus video:

00:30

Janjuš čestita bivšoj ženi rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track