"SAMOJ SEBI SI LUPILA ETIKETU, NEMOJ DA KUKAŠ" Nakon fotki za Only fans Dabovićeva pokazala poruke koje dobija, žestoko ODBRUSILA!
Foto: Printscreen/Magazin In

HAOS

"SAMOJ SEBI SI LUPILA ETIKETU, NEMOJ DA KUKAŠ" Nakon fotki za Only fans Dabovićeva pokazala poruke koje dobija, žestoko ODBRUSILA!

Stars -

Bivša košarkašica Milica Dabović napravila je nalog na sajtu za odrasle "Only fans", a sada je otkrila kakve poruke dobija od žena.

Nakon što je Dabovićka na svom Instagram profilu pokazala kakve fotografije objavljuje na platformi i od čega sada zarađuje, počele su da joj pristižu poruke koje je sada objavila javno.

Milica Dabović je na Instagramu objavila nekoliko poruka koje je dobila od žena, a zatim je svakoj od njih i odbrusila.

Milica Dabović
foto: Printscreen/Instagram

"A tebi se diže ego kada seruješ da se požališ naciji? Šta koga zabole šta ti je neko pisao... Uostalom takvo mišljenje deli 90% nacije, use i u svoje kljuse. Radi sa svojim životom šta god želiš i svako dobro... Svako bira svoj put i kako će se prezentovati narodu, pogotovu kada je javna ličnost. Sama si birala da lupiš sebi etiketu, nemoj sada da kukaš", bila je druga poruka na koju je Milica odgovorila - "Zbog ovakvih ni ne čitam poruke. Gromada od majke".

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:41

MILICA DABOVIĆ OTVORILA ONLYFANS! U Pulsu Srbije o posledicama na njeno dete: Gole slike će imati deca u školi, a to je okrutno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track