POLITIČARI NA STAJLING DAJU 30.000€, MIHAJLOVIĆKA NA TAŠNU 10.000€, PIJU VINO OD 8.000€ Radu napali zbog BAKŠIŠA, ona im ODBRUSILA
Foto: Nemanja Nikolić, Beta/ Miloš Miškov, Printscreen Twitter

HAOS

POLITIČARI NA STAJLING DAJU 30.000€, MIHAJLOVIĆKA NA TAŠNU 10.000€, PIJU VINO OD 8.000€ Radu napali zbog BAKŠIŠA, ona im ODBRUSILA

Stars -

Rada Manojlović našla se na žestokom udaru mnogih tviteraša nakon što su se u javnosti pojavili snimci na kojima se vidi kako su njen bakšiš sa jednog privatnog slavlja s poda skupljali metlom!

Pevačica je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, pa se u komentarima obrušila na one koji su je napali, tvrdeći da nije uradila ništa loše.

Rada Manojlović
foto: Nemanja Nikolić, Printsccreen

- Jedna jako vesela svadba ahahah i najluđa mlada - napisala je Rada na Tviteru ispod snimka, što je izazvalo haos, pa su je mnogi kritikovali.

- Prvo pomislim iz više tvojih tvitova da si izuzetno normalna, pristojna, stabilna osoba. Onda izbaciš ovakav malograđanski video, gde se pare skupljaju đubrovnikom, pi*a po sirotinji, bez imalo skromnosti, već samo bahato i bezobrazno. I još hvališ - komentarisao je jedan tviteraš.

Rada Manojlović
foto: Printscreen

Odmah je usledio odgovor pevačice.

- Da li znate da se bakšiš daje muzici? Šta vam je? To je moj posao. Ovo je smešna i spontana situacija. Mislim da je mnogo bahatije što političari i posebno političarke otvoreno pi*aju po sirotinji. Nose stajlinge od 30.000 evra, piju vino od 8.000 evra, ali iz budžeta koje plaća ta ista sirotinja - počela je Rada, pa nastavila:

- Jesam li ja ovo ukrala? Ne mogu da verujem dokle ćete više prozivati pevače koji su milion besplatnih humanitarnih koncerata odradili, ne zna se koliko su uplatili za lečenje bolesnih... Šta su uplatile Zorana, Danica, Darija? Mi ovo sve vratimo narodu. Šta vam političari vrate? Šta su vam dali? Osim što su napravili narod na sirotinju - odgovorila je Manojlovićeva na komentare pratilaca da je ružno što je tako sakupljala novac.

Rada Manojlović, Rekla Ivana Bradanji da se ubace slike '
foto: Privatna arhiva

Rada je potom napisala još jedan tvit u kojem je oplela po Zorani Mihajlović, bivšoj ministarki.

Zorana Mihajlović
foto: Nemanja Nikolić

- Ne sme Zoranica da mi nema za tašnu od 10.000 evra. Moram da popunim budžet za to - rekla je Rada.

Rada Manojlović
foto: Printscreen/Twitter

Podsetimo, Rada je pevala na jednoj svadbi u Beogradu, gde su gosti bacali bakšiš na pod. Onda je neko doneo metlu i đubrovnik i sakupio novčanice, pa ih je Manojlovićeva uzela u ruke.

Kurir.rs/A. Panić

Bonus video:

00:42

Rada Manojlović napravila haos na svadbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track