Najnovije vesti

GRBIĆ PREPLAKAO EMISIJU ZBOG ŽENE I DECE! Vanja: Sve što sam postigao je nula u odnosu na porodicu! Sportistu savladale EMOCIJE
Foto: Printscreen

Emotivac

GRBIĆ PREPLAKAO EMISIJU ZBOG ŽENE I DECE! Vanja: Sve što sam postigao je nula u odnosu na porodicu! Sportistu savladale EMOCIJE

Stars
21:49h

Vanja Grbić je pravi emotivac. Proslavljeni sportista je gostovao u emisiji "Sceniranje"na Kurir televiziji gde je veći deo emisije preplakao. Kako i ne bi kada mu je domaćica Vanja Camović priredila iznenađenja i postavljala pitanja koja su izazvala njegovu najdublju emociju. Nekadašnji odbojkaš je posebno slab na porodicu.

Vanja Grbić
foto: Printscreen

- Šta je žena koja zaslužuje olimpijsku zlatnu medalju? Kako biste nazvali nekoga ko u 21. godini zagrli jedan novi život, spreman je da svoje želje o ideje skloni sa strane zato što želi da svojoj porodici da pruži sve? Tačka. To je za mene kao čoveka vrh. Drugo su samo priče. Supruga me je prevarila u cvetu mladosti. Ja sam imao samo 31 godinu, a ona iskusna sa 21. Kad sam progovorio s njom dva minuta, znao sam da ću da se oženim njom - iskren je bio Grbić.

Vanja Grbić
foto: Printscreen

On je jedan od retkih muškaraca koji je prisustvovao svakom porođaju svoje žene:

- Ima ljudi koji tome ne mogu da prisustvuju i razumem to. Ja sam prisustvovao svim porođajima moje žene. Bogu hvala, svi su prošli na isti način. Ja to doživljavam da sam sa svojom suprugom u trenutku kada se dešava nešto najlepše što treba da se desi i taj trenutak nas zbliži još više. I njoj je značilo. Porodica je sav moj svet. Ovo je moje bogatstvo. Žene odlučuju koliko će dece imati. Sve što sam postigao je nula u odnosu na porodicu. To je tako. Šta ostane iza čoveka - njegova dela i deca. Ono čime ih naučite i koju poruku nose. To je to. Beskrajno su draga i dobra deca. Moram da budem pravičan kao otac. Oni ipak odrastaju u Beogradu i supruga i ja vodimo računa da ih uputimo. Oni su super, dobri su u školi, aktivni su u kampu koji vodim - otkrio je on.

Vanja Grbić
foto: Kurir

Svojevremeno je važio za velikog zavodnika, ali on priznaje da nije to bilo tako: - Bio sam veoma stidljiv. Nikada nisam prilazio devojkama jer sam se plašio da će da me odbiju. Je l' ste videli moje slike sa 18-19 godina? Niko ne bi rekao da imam 52 godine, ali jednostavno, to je bilo tako - precizirao je. Priznao je da lako zaplače.

Vanja Grbić
foto: kurir tv, sceniranje

- Desi mi se da gledam i da zaplačem zbog nečega što je meni emotivno. Za nešto što ja smatram da je neko spreman da pogine, u šta verujem, meni je to tako - zaključio je.

Vanja Grbić
foto: Privatna Arhiva

Ljiljana Stanišić

SCENIRANJE 06.11.2022. SVETOZAR CVETKOVIC
01:30:48

SCENIRANJE 06.11.2022. SVETOZAR CVETKOVIC

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja