OVAKO JE BILO NA ARANĐELOVDANU KOD ŽIVOJINOVIĆA! Brena ZABAVLJALA goste, Boba kitio pevače, a svi su gledali šta Prija radi
Foto: Printscreen

krsna slava

OVAKO JE BILO NA ARANĐELOVDANU KOD ŽIVOJINOVIĆA! Brena ZABAVLJALA goste, Boba kitio pevače, a svi su gledali šta Prija radi

Stars -

Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović proslavili su u ponedeljak krsnu slavu Aranđelovdan, a gosti su im bili mnoge poznate ličnosti. Sa ovog slavlja sada se pojavio jedan snimak na kom je glavna zvezda Bobina snajka, pevačica Aleksandra Prijović koja je u kadar upala s cigaretom u ruci.

1 / 5 Foto: Printscreen

Na snimku se vidi atmosfera sa slavlja i Lepa Brena koja peva svoj vanvremenski hit "Čik pogodi", a potom i Haris Džinović koji je nastavio da uveseljava goste iz numeru "Pusti me". Domaći Boba je sve vreme kitio muziku. Dok legende narodne muzike pevaju, Aleksandra Prijović je uživala i šetala s cigaretom u ruci što je mnoge iznenadilo jer nisu ni slutili da pevačica ima neki porok.

Lepa Brena
foto: Printscreen

A osim Aleksandre i drugi su se odliučno provodili, te su obavljivali snimke i fotografije sa slavlja. Provod je, sudeći po objavama na Instagramu, bio odličan. Za to su bile zadužene Brenine kolege zvanice, koje su pevale, kao i Zvezda Granda Nena Stojković i Aleksandar Popović, koji su zabavljali goste.

kurir.rs/alo

Bonus video:

00:18

Lepa Brena sprema slavu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track