RADA MANOJLOVIĆ PRIZNALA DA VOLI MLAĐE! Otkrila šta je najviše privlači kod momaka, a JEDNO oni nikako ne mogu da isprate!
Foto: Damir Dervišagić

iskrena

RADA MANOJLOVIĆ PRIZNALA DA VOLI MLAĐE! Otkrila šta je najviše privlači kod momaka, a JEDNO oni nikako ne mogu da isprate!

Stars -

Pevačica Rada Manojlović dotakla se u jednom intervjuu teme ljubavi i detalja svoje privatnosti, pa tako javnosti otkrila njen tip muškarca, pa prokomentarisala muško-ženske odnose.

Manojlovićeva je objasnila kako preferira mlađe, te ispričala i šta prvo primeti na muškarcu, ali i čime ona njih privuče.

Rada Manojlović, Radiša Trajković Đani, Vesna Zmijanac
foto: Kurir televizija

- Ja biram mlađe. Oči i osmeh mi skreću pažnju na nekoga, a od drugih najviše pohvala dobijam na račun nogu, kose i osmeha. Mada, bitnije je šta nosiš u sebi! - kazala je Rada, pa istakla i zašto ni sa jednim glumcem ne bi snimala intimne scene.

- Stidljiva sam, tako da baš iz tog razloga nikad ne bih mogla da budem glumica - tvrdi ona.

Rada Manojlović
foto: Dragana Udovičić

Razgovarajući o muško-ženskim odnosima, te muškarcima i ženama uopšte, otkrila je kako se slaže s mišlju da „šta žena uradi, čovek ni da pomisli ne može".

- Muškarci uglavnom rade jednu stvar, eventualno dve, dok žene rade sve, od čuvanja dece, preko odlaska na posao, do održavanja kuće… E, to muškarci ne mogu da isprate ni u mislima - veruje Rada.

Kurir.rs/Grand Online

Bonus video:

00:42

Rada Manojlović napravila haos na svadbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track