00:40

Ne propustite priliku da naučite sve o specijalitetima internacionalne kuhinje

POČINJE DRUGA HUMANITARNA NEDELJA "MAJKI I SNAJKI": Ne propustite priliku da naučite sve o specijalitetima internacionalne kuhinje

Stars -

Svoje kulinarske veštine danas će po drugi put pokazati porodica Dronjak iz Beograda. U drugoj humanitarnoj nedelji poznati kuvar Raša Vlačić obučavao je i pripremao polufinaliste, a ove nedelje pripremala su se jela iz Nemačke, Mađarske, Engleske, Rusije i Amerike.

majke i snajke
foto: Kurir

Milica je po zanimanju diplomirani socijalni radnik, ali je trenutno nezaposlena. Posle dugogodišnjeg zabavljanja s Nemanjom odnedavno je i zvanično deo porodice Dronjak. Milica i Nemanja žive u stanu iznad svekra i svekrve, ali većinu vremena provode zajedno. Nemanja je po zanimanju viljuškarista. Obožava prirodu i rekreaciju, veliki je gurman i najviše voli da jede škembiće. Milica je u drugom stanju i uskoro će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana. Dragana, kao i Milica i Nemanja, živi u Zemunu. Ponosna je baka jednog dečaka i jedva čeka da stigne još jedan dečak kao pojačanje. Radi pri gerontološkom centru, obožava da kuva za sve članove porodice, a ističe da kao porodica veoma poštuju tradicionalne vrednosti, te je nedeljni ručak neizostavan u njihovom domu.

majke i snajke
foto: Kurir

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu najzabavnijeg kulinarskog šou-programa "Majke i snajke" danas od 18 časova! Pričaće se!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track