SEVE STAVILA NA MUKE HRVATSKU TV! Otišla na ODMOR i ne javlja se na telefon! A evo KOLIKO će Split pući za nastup za Novu godinu
Foto: Ana Paunković, Shutterstock, Ilustracija

neprofesionalno!

SEVE STAVILA NA MUKE HRVATSKU TV! Otišla na ODMOR i ne javlja se na telefon! A evo KOLIKO će Split pući za nastup za Novu godinu

Stars -

Severina Vučković, koja je otputovala na odmor u Jordan, odakle objavljuje fotografije, započela je pregovore sa HRT-om oko nastupa u njihovu novogodišnjem programu.

Međutim, pregovori su zapeli jer se Seve prestala da se javlja na telefon. Nije poznato da li Severina ne javlja zbog odmora u Jordanu ili su je "izludeli" na HRT-u jer su pomerili snimanje emisije, koja se prvotno trebalo da bude 27. novembra. Emisija se na kraju snima u ponedeljak, 5. decembra, a Seve će, potvrdili su sa HRT-a, ipak biti deo novogodišnjeg programa u kojem će otpevati neke od svojih hitova.

- Severina je poslednji put na HRT-u nastupala 2019, kad je zapevala na predstavljanju jesenje šeme. U haljini s visokim izrezom i golim ramenom tad je, pisalo se, zasenila HRT-ove zvezde.

Severina će inače za Novu godinu nastupa u rodnom Splitu. Organizacija Severinina koncerta koštaće skoro 77.000 evra, s tim da 27.000 "otpada" na produkciju i binu, a za predgrupu će biti potrebno oko 7.000 evra, pisalo se.

kurir.rs/24sata.hr

Bonus video:

00:28

Veselje na svadbi Baneta Trfiunovića, nastupala i Severina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track