02:54

PEVAČICA NA MAJKIN ROĐENDAN DOŽIVELA PRAVI PAKAO: Nakon saobraćajne nesreće, izgubljenog pasoša i operacije SADA OTKRILA I OVO

KURIR TV

PEVAČICA NA ROĐENDAN MAJKE DOŽIVELA PRAVI PAKAO: Nakon saobraćajne nesreće, izgubljenog pasoša i operacije SADA OTKRILA I OVO

Stars -

Pevačicu Dušicu Grabović zadesile su brojne nedaće poslednjih godinu dana. Ona je neke od njih u svom gostovanju za Puls Srbije, kod voditelja Ivana Gajića, otkrila javnosti.

Naime, ona se najpre dotakla saobraćajne nesreće koju je doživela juče jer joj je, kako navodi, crna mačka prešla put.

- Avgust i novembar su mi najgori meseci. Došla sam od doktora i čula da ću imati operaciju. Nakon toga mi crna mačka pređe put u garažnom mestu i onako pomislim da je bolje da prekrstim kada krenem iz garaže da se ne desi ništa. Išao mi je u susret auto u kom su bila deca. To je bilo dete koje je jedva napunilo 18 godina i zamalo da ubijem i sebe i njih. Izleteli su u drugu traku, a ja sam se normalnom brzinom kretala. Da sam se brže kretala, ko zna šta bi bilo. Deca su priznala krivicu, ja zaista nisam bila kriva. Ali velika je šteta na automobilu, mada sve što novcem može da se kupi, nije skupo - rekla je pevačica.

Dušica Grabović
foto: Kurir Televizija

Voditelj je podsetio pevačicu da joj je sve krenulo nizbrdo kada je pre 2 nedelje izgubila pasoš. Iznenađena što je na to zaboravila, ona se prisetila da ju je ovog meseca zadesila još jedna tragedija.

Ivan Gajić
foto: Kurir TV

- Da, imala sam još jedan spontani. Nažalost, na rođendan svoje pokojne majke 12. novembar. Sve to u avionu kada sam u Beču izgubila pasoš. Mada uspela sam to da podnesem jer sam jaka žena - rekla je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:15

Dušica Grabović poljubila patos

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track