OVAKO SU NAJVEĆE ESTRADNE ZVEZDE IZGLEDALE NA AUDICIJI ZA ZVEZDE GRANDA: Neke pevačice nećete prepoznati, a danas su RIBETINE I PO
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

prelepo

OVAKO SU NAJVEĆE ESTRADNE ZVEZDE IZGLEDALE NA AUDICIJI ZA ZVEZDE GRANDA: Neke pevačice nećete prepoznati, a danas su RIBETINE I PO

Stars -

Mnogi pevači sa domaće javne scene karijeru su počeli u "Zvezdama Granda", a od tada su promenili lični opis i malo ko bi ih prepoznao.

Pevačica Tanja Savić je 2004. godine zauzela treće mesto, koja je nakon takmičenja ostala na muzičkoj sceni, iako nije odnela pobedu.

Kada se prvi put pojavila izgledala je potpuno drugačije nego danas, a svi pamte njenu prvu audiciju i period kada je nosila kratku kosu.

Tanja Savić
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Pevač Bane Mojićević je iste godine, kada je bio treća godina gimnazije, otišao na audiciju za "Zvezde Granda", a to je bila ujedno i prva sezona ovog takmičenja.

Mojićević ne samo da je prošao prvu audiciju, već je i odneo pobedu i postao prva zvezda "Granda".

Bane Mojićević
foto: Tamara Trajković, Printscreen

Aleksandra Bursać je popularnost stekla učešćem u "Zvezdama Granda", a ona je okušala sreću čak dva puta.

Prvi put 2005. godine, a bolji plasman uspela je da obezbedi tri godine kasnije.

Aleksandra Bursać
foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Rada Manojlović se 2003. godine prijavila za "Zvezde Granda", ali nije uspela da prođe ni audiciju. Ipak, ona je snimila album, koji nije prošao onako kako je planirala.

Nakon četiri godine ponovo se prijavila za takmičenje, stigla je do finala i zauzela drugo mesto. Te godine pobedu je odneo Dušan Svilar.

Rada Manojlović
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Milica Todorović se sa 13 godina prijavila i učestvovala u prvoj sezoni takmičenja. Međutim, ona je ubrzo ispala.

Milica je bila uporna, sledeće godine se ponovo prijavila, stigla do finala i pobedila, iako je bila najmlađa učesnica.

Milica Todorović
foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Pevačica i supruga fudbalera Marka Gobeljića, Katarina Grujić, pojavila se u "Zvezdama Granda" 2012. godine. Zauzela je osmu poziciju.

Katarina Grujić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Milica Pavlović takođe je svoju karijeru započela u ovom muzičkom takmičenju, a tada je izgledala potpuno drugačije nego danas.

Milica Pavlović
foto: Nenad Kostić, Printscreen

Vanja Mijatović se i pre "Zvezda Granda" bavila muzikom, ali je odlučila da se prijavi za šestu sezonu, tokom koje nije postigla neki značajniji uspeh.

Vanja Mijatović
foto: Ana Paunković, Printscreen

Jedan od učesnika takmičenja, za kog se pričalo da je najveći talenat od kada takmičenje postoji je upravo Darko Lazić. On je u finalu osvojio 400.000 SMS glasova, a tokom prve audicije izgledao je mnogo drugačije nego danas. Tada je imao 18 godina. Najveća konkurencija Darku bio je Milan Topalović Topalko.

Darko Lazić
foto: Ana Paunković, Printscreen

Aleksandra Prijović danas je u braku sa Filipom Živojinovićem, niže hitove, a na audiciji "Zvezda Granda" bila je devojčica sa velikim snovima.

Aleksandra Prijović
foto: Nenad Kostić, Printscreen

Kurir.rs

Bonus video:

06:25

Saša Popović o trudnoj devojci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja