VERICA RAKOČEVIĆ U PROBLEMU: "Izvršitelji me jure zbog duga za grejanje od 4.000 dinara za stan koji sam prodala pre 20 godina"!
Foto: Petar Đorđević

Šok

VERICA RAKOČEVIĆ U PROBLEMU: "Izvršitelji me jure zbog duga za grejanje od 4.000 dinara za stan koji sam prodala pre 20 godina"!

Stars -

Vericu Rakočević jure sudski izvršitelji, i to zbog duga od 4.000 dinara. Kreatorka je za to saznala u banci, kada je prošle nedelje bila da podigne novac s računa.

Kako kaže jedna od najuspešnijih domaćih modnih dizajnerki, u pitanju je dug za grejanje prema "Beogradskim elektranama".

Verica Rakočević
foto: Kurir televizija

Ona je svoj problem podelila s pratiocima na društvenim mrežama, od kojih je zatražila pomoć u vidu saveta.

- Dragi sugrađani, da li se nekome desilo da mu izvršitelji bez ikakvog rešenja, obaveštenja pošalju račun za grejanje za stan koji ste prodali pre dvadeset godina? Ovo što se kod nas dešava nema nigde na planeti - počela je Verica, pa nastavila da opisuje situaciju u kojoj se našla:

Verica Rakočević, stan
foto: Damir Dervišagić

- Danas u banci da podignem novac, blokiran mi je privatni račun. Nikakva dugovanja nemam, da bih od banke dobila informaciju da mi je račun blokiran od "Beogradskih elektrana" (grejem se već deset godina na pelet). Da ironija bude veća, banka može da mi isplati samo 30.000 dinara zbog duga od 4.000 dinara. Verovatno će sudski izvršitelji svoje usluge naplatiti i otići na egzotično putovanje. Postoji li neka institucija koja bi zaštitila građane od ovakvog bezobrazluka - napisala je ona. Ovim povodom pozvali smo Vericu Rakočević, ali ona nije odgovarala na naš poziv.

Verica Rakočević
foto: Sonja Spasić

Maša Komatina

00:07

Vruć snimak Katarine Grujić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja