ŽIVELA U VILI, IMALA ŠOFERA, POKUŠALA DA SE UBIJE Šok preokret Dunje Ilić: Donela važnu odluku, njeno obraćanje napravilo POMETNJU
Foto: Printscreen/Instagram

promena na bolje

ŽIVELA U VILI, IMALA ŠOFERA, POKUŠALA DA SE UBIJE Šok preokret Dunje Ilić: Donela važnu odluku, njeno obraćanje napravilo POMETNJU

Stars -

Dunja Ilić, nekada popularna pevačica koja je bila poznata po mračnim numerama i kontroverznim spotovima, odavno se povukla sa javne scene, ali njen turbulentni život i dalje intrigira javnost.

Poznato je da je Dunja proživela dosta stresnih situacija u životu, kako na ljubavnom planu, tako i na porodičnom. Naime, Dunjin otac pre nekoliko godina izvršio je samoubistvo, a pre nego što je obavio taj čin, ostavio je oproštajno pismo, koje je Dunju mnogo povredilo.

Nakon toga Dunja donosi odluku da spakuje kofere i napusti Srbiju, a onda se pričalo i da je zbog novog partnera promenila veru. Međutim, kako je vreme prolazilo, Dunja se suočila sa još jednim tragičnim gubitkom, pa je izgubila voljenog verenika, koji je nastradao.

Dunja Ilić
foto: Printscreen

Ilićeva je kasnije počela da se bavi tarot tumačenjem, čime se i danas vodi kroz život. Ono što je sada izazvalo veliku pažnju jeste Dunjin status na Instagramu, koji je izazvao veliku polemiku.

- Ja nemam vremena da gledam kao dušmane ili mrzim čak ni one koji su mi zaboli gomilu nožena u leđa. Imam vremena samo da molim Boga da mi da snage da oprostim i krenem dalje psihofizički stabilna - napisala je Dunja na Instagramu.

Dunja Ilić
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, do pre nekoliko godina Dunja je uživala u luskuznoj vili u Beogradu, imala privatnog vozača i svadnoveno trošili na hiljade i hiljade evra. O njenom raskalašnom životu pisali su svi mediji u regionu, a nakon očevog bankrota pobegla je iz zemlje.

kurir.rs

Bonus video:

04:11

DUNJA ILIĆ NAŠLA MIR U GRUZIJI: Nikada mi više nije palo na pamet da sebi oduzmem život (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track