KO JE SUPRUGA MIŠELA GVOZDENOVIĆA? Mlađa je od njega 13 godina, osvojila ga jednom osobinom, a sada ČEKAJU DETE!
Foto: Kurir

progovorio

KO JE SUPRUGA MIŠELA GVOZDENOVIĆA? Mlađa je od njega 13 godina, osvojila ga jednom osobinom, a sada ČEKAJU DETE!

Stars -

Pevač Mišel Gvozdenović uvek se trudio da svoj privatni život sakrije od očiju javnosti, a pre skoro tri meseca u medijima je odjeknula vest da je pevač u tajnosti izgovorio sudbonosno „da“ trinaest godina mlađoj Jani.

O Gvozdenovićevoj supruzi se veoma malo zna te je sada rešio da otkrije nepoznate detalje o ženi koja je osvojila njegovo srce.

Mišel Gvozdenović
foto: Kurir

- Ona je iz totalno drugog sveta, jedna jako mlada devojka, odnosno sada žena. Ima samo dvadeste i jednu godinu. Iskreno ona nije nešto preterano pratila „Zvezde Granda“ dok sam se takmičio, kao ni rijaliti. Trenutno je na trećoj godini studija francuskog jezika. Inače je stomatološka sestra i veoma sam ponosan što je toliko uspešna, stiže i da radi i da uči - ponosno je otkrio Mišel i otkrio dam mu razlika u godinama ni malo ne smeta.

- Veoma je zrela za svoje godine, kada razgovaram sa njom imam utisak da razgovaram sa nekim ko je približno mojih godina. Jako je staložena i mirna, to mi se posebno sviđa kod nje - priznao je pevač i dodao da ga je takvom suprugom Bog nagradio.

Podsetimo, Mišel i Jana organizovali su svadbeno veselje u krugu porodice i bez ikakve pompe proslavili sklapanje braka. Iako su još pod utiskom, najvažniji dan tek predstoji.

Mišel Gvozdenović
foto: Kurir

- Za dva ipo do tri meseca će se Jana poroditi i mnogo se radujem tome. Mnogo! Jedva čekam da devojčica dođe na svet- Zaista moram da priznam da mi se sve lepe stvari dešavaju u mojoj 34. godini- rekao je Gvozdenović.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

05:12

Nenad Vuković i Mišel Zubenica analizirali koliko je realno da se pregovori između Rusije i Ukrajine održe u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track