UROŠ ĆERTIĆ POSTAO PREDMET SPRDNJE NA MREŽAMA! Nakon što je napustio Zadrugu zbog SIMPATIJE, fanovi ga RAZAPELI! Pljušte prozivke
Foto: Printscreen/Zadruga

nije mu lako

UROŠ ĆERTIĆ POSTAO PREDMET SPRDNJE NA MREŽAMA! Nakon što je napustio Zadrugu zbog SIMPATIJE, fanovi ga RAZAPELI! Pljušte prozivke

Stars -

Uroš Ćertić sinoć je diskvalifikovan iz "Zadruge" zbog samoinicijativnog napuštanja.

Naime, Urošev potez postala je tema komentarisanja na društvenim mrežama, a brojni pratioci najgledanijeg rijalitija u regionu potkačili su kaskadera baš zbog hvalospeva koje je pričao o sebi.

Ode i 4. koleno - napisala je stranica na društvenoj mreži Instagram koja redovno komentariše sve aktuelne teme iz najgledanijeg rijalitija u regionu.

Zadruga 6
foto: printscreen

Podsetimo, Uroš se prvi put oglasio za javnost nakon napuštanja velelepnog imanja, te je otkrio da je da je glavni razlog njegovog odlaska misteriozna devojka, u koju je zaljubljen.

- Hvala svima od srca, ketering gospođama, maksimalno profi obezbeđenju, organizatorima, produkciji, cheef-ovima, toncima, dekoraterima, krupijeima, vozačima i novinarima. Producentima i gospođi MM na ukazanom poverenju. Veliko iskustvo. Ja živim za ljubav, a ljubav moja je napolju i jedva čekam da je vidim na video pozivu jer živi negde blizu grada gde sam ja živeo 18 godina. Sutra ćeš konačno saznati da si ti moja simpatija. Hvala celoj imperiji Pink. PFI-u i Zadruzi 6. Bilo je lepo. Veni vidi vici - napisao je Ćertić u prvom oglašavanju.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

00:09

Uroš Ćertić u pratnji obezbeđenja upravo napustio zgradu suda posle saslušanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track