VODITELJKA FATALNA PO FUDBALERE S njim bila u braku, RAZVELA SE i zavela njegovog KOLEGU Petković slomio Brazilce, pa otrčao njoj
Foto: Printskrin/Instagram

Podrška u Dohi

VODITELJKA FATALNA PO FUDBALERE S njim bila u braku, RAZVELA SE i zavela njegovog KOLEGU Petković slomio Brazilce, pa otrčao njoj

Stars -

Jedan od junaka pobede Hrvatske nad Brazilom na Svetskom prvenstvu u fudbalu sigurno je Bruno Petković, strelac jednog pogotka. Ovaj fudbaler zagrebačkog Dinama je nakon izvođenja jedanaestaraca, čime su se naše komšije plasirale u polufinale ovog velikog takmičenja, otrčao na tribine. I to u zagrljaj svojoj izabranici, voditeljki Ivi Šarić.

Iva Šarič
foto: Printskrin/Instagram

Sve kamere bile su uperene u njih, a snimke zagrljaja i poljubaca objavila je ova atraktivna brineta na svom Instagram storiju.

Iva Šarič
foto: Printskrin/Instagram

Njih dvoje važe za skladan par. Izuzetno su popularni, naročito jer je ova atraktivna hrvatska voditeljka fatalna po fudbalere. Ona je, naime, bila u braku sa Brunovim kolegom, fudbalerom u penziji, Jerkom Lekom, sa kojim ima dvoje dece. Bruni je za sada rodila jednog sina.

Iva se od Jerka razvela 2017. godine, a Petkovića je, kako je pisala hrvatska štampa, upoznala dve godine kasnije.

Jerko Leko
foto: Profimedia

- O privatnom životu ne volim da pričam u javnosti. Jednostavno se ne osećam dobro kada s javnošću delim intimu, nadam se da me razumete. Jedino što ću na tu temu sada prvi i zadnji put reći jeste da sam slobodna žena. Jerko i ja smo proveli devet zajedničkih godina i imamo dva prekrasna sina i zbog njihove privatnosti, zaštite i dobrobiti ne govorimo javno o našim privatnim stvarima - izjavila je Šarićeva za hrvatsko izdanje magazina Stori 2018. godine.

Iva Šarič
foto: Printskrin/Instagram

Svog sadašnjeg partnera upoznala je i pre nego što ga je ugostila u svojoj emisiji, ali su tada bili prijatelji. Ljubav se tek posle rodila. Godinu dana krili su da su zajedno.

Pre Šarićeve, Bruno je bio u dugogodišnjoj vezi s manekenkom Teom Slavicom, s kojom je raskinuo 2019.

Kurir.rs

Bonus video:

00:57

ZAVRŠENA JE PRVA POLUFINALNA NEDELJA! Poznati finalisti emisije Majke i snajke! OVE DVE PORODICE SU IMALE ISTI BROJ POENA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track