OGLASIO SE DARKO LAZIĆ POSLE TAJNOG VENČANJA! Peveč napravio celu GUNGULU ženidbom, a sve stavio u jednu rečenicu i ŠOKIRAO
Foto: Printscreen/Instagram

njemu zanimljivo

OGLASIO SE DARKO LAZIĆ POSLE TAJNOG VENČANJA! Peveč napravio celu GUNGULU ženidbom, a sve stavio u jednu rečenicu i ŠOKIRAO

Stars -

Kao bomba je odjeknula vest da je popularni pevač Darko Lazić prethodne nedelje ponovo stao na "ludi kamen".

Mnoge je začudilo to što je Darko odlučio da nakon kratke veze oženi Katarinu, pogotovo jer je pre nje imao dugu vezu sa koleginicom Barbarom Bobak, pre koje je imao veridbu sa Marinom Gagić, a iza sebe ima i brak sa Anom Sević. Dok korisnici društvenih mreža komentarišu folkerov buran život, on je odlučio da se našali, te je na svom Instagram profilu prokomentarisao navode o novoj ženidbi.

Darko Lazić
foto: Printscreen

- E, nismo vam rekli. Oženio se Darko Lazić! Pa bio je i red, nije se ženio šest meseci sigurno - piše na fotografiji koju je i pevač podelio.

Podsetimo, Lazić je sudbonosno "da" izgovorio u tajnosti, i to u jednoj opštini u Novom Sadu, a intimnoj ceremoniji venčanja prisustvovalo je svega nekoliko prijatelja, dok se Darkova majka Branka, a ni ostatak porodice, nisu pojavili.

Kako izvor blizak novopečenim bračnim partnerima otkrio, Lazić se emotivnom partnerkom oženio samo dve nedelje nakon saznanja da će mu roditi dete.

Kdođe sebi od sreće. Kako bi joj dokazao da je spreman da brine o njoj i bebi, pitao ju je da se uda za njega i čim je pristala, brže-bolje je zakazao opštinsko venčanje - navodi izvor i otkriva da su se bračni partneri međusobno dogovorili da naprave intimno slavlje na kom neće prisustvovati članovi njihovih porodica. - Iako je mnoge začudilo što su se venčali bez prisustva porodice, smatrali su da je tako najbolje s obzirom na to da su sve isplanirali na brzinu i da je Kaća na početku trudnoće. Gala slavlje ostaviće za kraj sledeće godine, kada se ona oporavi od porođaja. Porodice im to nisu zamerile, već su im požele svu sreću u braku i daljoj budućnosti - završava izvor.

kurir.rs

Bonus video:

00:28

Evo gde Darko Lazić uživa sa devojkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track