OVO JE SEKINA MAJKA IBRIMA: Pevačicu je pratila na svaki nastup, danas SLAVI ROĐENDAN, a kažu da je od nje nasledila LEPOTU!
Foto: Printskrin/Instagram

BRUTALNE

OVO JE SEKINA MAJKA IBRIMA: Pevačicu je pratila na svaki nastup, danas SLAVI ROĐENDAN, a kažu da je od nje nasledila LEPOTU!

Stars -

Seka Aleksić poznata je kao javna ličnost koja je veoma privržena svojoj porodici i trudi se da privatnost svoga doma drži daleko od radoznalih pogleda

Gotovo da čitava domaća javnost zna kako izgledaju sinovi Seke Aleksić, Jakov i Jovan, kao i njen suprug Veljko Piljikić, ali pevačica retko na društvenim mrežama pokazuje majku Ibrimu.

Seka Aleksić
foto: printscreen

No, danas je Aleksićeva napravila izuzetak, jer danas je poseban dan za njenu porodicu.

Pevačicina majka Ibrima proslavlja 66. rođendan, a Seka je objavila njene dve fotografije na društvenoj mreži Instagram.

Seka Aleksić
foto: printscreen

- Jedina kraljica koju priznajem! Mama, srećan 66. rođendan - istakla je Aleksićeva.

Pevačica je pomogla mami Ibrimi da zasija na poseban dan, te ju je obukla nešto urbanije nego što je uobičajeno.

Podsetimo, Seka je često isticala u javnosti da je teško živela u detinjstvu, jer je odrastala u siromaštvu, ali da se njena majka borila da joj što više obezbedi, te se sada trudi da njenoj majci ništa ne fali u životu.

- Vrlo mlada sam počela da nastupam kako bih pomogla majci da se izvučemo iz teškog života u koji smo zapali zbog rata. Ona i brat su išli na svaki moj nastup, a imala sam sreću da sam uvek imala muzičare koji su o meni brinuli kao o najrođenijoj. Bilo je tada, kao i danas, pijanih gostiju i nasrtljivih, ali moji najbliži su bili uz mene i čuvali me - ispričala je Seka jednom prilikom i otkrila da je na nagovor majke zavšila frizersku školu.

Kurir.rs

Bonus video:

00:11

Seka Aleksić doživela peh na nastupu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track